Tänään oli hauska treenata, kun kaikki onnistui ihan täydellisesti !!

Ekana treenattiin sisällä, Jatsi otti tunnarikapulan pitämistä ja kaukoja. ToTo treenasi myös tunnarin pitämistä ja kaukoja, mutta lisäksi Toopen kanssa vähän -just for fun- temppuja, yksi temppu kerrallaan menee loistavasti mutta kun yrittää kahta peräkkäin Toope kiehahtaa, tosin näin leikkiessä ei pieni kiehuminen haittaa, vai haittaako..

Sitten siirryttiin ulos, jossa Jatsi otti A:ta alustan kanssa, palkkana tennari. Nyt palkkasin heti kun oli alustalla, ei viivettä tai pysymistä tässä. Yksi ruutu, joka niin hieno että päätin jättää siihen.

ToTo aloitti tunnarilla "omassa nurkassaan" suorapalkalla. Sitten otettiin luoksetulon loppuosaa, joka tänään tosi hieno ja vauhdikas. Ruutu ekana liikkeenä, sivulletulosta palkaten, toistolla palkka stopista, ruudut hienot!! Sitten otettiin kisamainen tunnari, ihan uusilla vierailla hajuilla ja tästä suorapalkka, ei olisi voinut paremmin mennä, hyvä Topo !! Treenien lopuksi vielä yksi tunnari "omassa nurkassa", tämä loppuun asti liikkeenä.

Iltatreeneissä otettiin puskan kierrolla luoksetulon stoppeja ja luoksetulon loppuosaa, tätä loppuosaa otettiin myös erillisenä liikkeenä. Ruudussa harkattiin loppuosaa ja palkka pysymisestä. Seuraamista sekä palkalla & kisapalkalla, lisäksi yksi liikkeestä istuminen leikkinä.

ToTon voi-voi liikkeet näyttää nyt tosi hyviltä, jos huomenna vielä ottaisi noudot ja kerran kävisi hallilla leikkimässä..