Mutta aloitetaan Jatsista, jolla siis tänään työn alla ruutu. Olen sanaton..
..kaikki ruudut menivät -niin- hyvin, ettei tottakaan !!

Mutta ei pikkuveli sen huonommin mennyt..
..ToTo aloitti seuraamisella, jossa en virittänyt lelulla vaan tempuilla ja seuraaminen -ei niin hyvää- eli jatkossa leluviritys alle. Toinen seuraaminen lelupalkan jälkeen oikein hienoa! Luoksetulo ensin suorana leluun, sitten yhdellä stopilla ja seisomisesta maahanmeno erillisenä (loppuosa tässä leluun).

Ruutu, jossa palkka valmiina, meni hyvin! Sitten liikkeenä, meni hyvin ja vimppana stopista nopea palkkaus (mielellään lakoaa heti stopista maahan, kun kerran sitäkin on treenattu). Sitten vielä metalli voi-liikkeenä, ekalla kapula putosi kun pidin pitkän pitämisviiveen, eli tätä ilta-treeninä.. Toistolla hieno.

Viimeisenä tunnari liikkeenä, joka nopea ja sähäkkä ja toi oman nostelematta muita, hieno suoritus siis mutta vähän pelottavan sähäkkä. Vauhtia haluankin tähän mutta haluanko noin paljon..

ToTon iltatreeneissä teemana metallin pitäminen, hyvin piti (3 eri metskua). Lisäksi kaukoja, jotka menivät superhienosti kunnes kokeilin samassa paikassa missä ottaa normaalisti p.makuun ennen iltaruokaa ja niinhän tuo sekoitti tämän (vaikka mulla on eri käsky maahanmenoon) ja kun laittaa pään maahan, ei nouse..

Teki saman Ellivuoren näytöksessä, jossa nousi mutta matkakin oli lyhyt..
..nyt pitäisi siis keksiä keino erottaa nämä kaksi asiaa satavarmasti tai saada pieni nousemaan vaikka laittaisi pään maahan, luultavasti vahvistan ekaa vaihtoehtoa eli se huomenna työn alle (kiva kun ei työt lopu)