Jatsilla mukavat fiilistely-treenit kisoja ajatellen..

Ekana luoksetulon loppuosaa + suoraa luoksetuloa. Sitten puskan kierrolla stoppeja ja luoksetuloja, nämä menivät valtavan hyvin. Kerran otin jopa koko luoksetulon stoppeineen puskan kierrolla, tämäkin onnistui hienosti, jatkossa tämän voisi ottaa treeneihin mukaan!

Sitten lyhyt p.istuminen josta vapautus piiloon lelulle. Ison metskun kanssa hiipimistä ja hyppynouto, meni hyvin ja oli kivaa..

Sitten leikittiin kaukoja, peruutti hienosti!! Lopuksi tunnari, joka oli aikas täydellinen, hyvä Japsu !!

ToTon kanssa sitten tänään kuuntelutreeniä, ekana otettiin hyppy + palkka, sitten lyhyt eteenmeno lelulle (hypyn vieressä), sitten metallinouto (lelun ja hypyn vieressä). Sitten uusiksi metskun heitto ja käsky -hyppy-, sinne kapulalle tuo sinkosi eikä mikään perään huutelu auttanut. Parin autetun toiston jälkeen pääsi jyvälle siitä mitä tehdään..

Loppuviimeksi tehtiin vuorotellen tasamaanoutoa ja hyppynoutoa (kapulan heitto suorassa linjassa ja hyppy sivussa) ja ToTo todellakin kuunteli mikä käsky milloinkin annettiin, loistavat treenit siis!! Pentuliinolle pitää nämä ottaa ohjelmistoon ehdottomasti, Pentuliinohan on omasta mielestään niin pätevä ja osaava tässä tokossa, että kuuntelu tekee sille todella hyvää. Pitää tässä talven aikana muistaa treenata myös ohjatussa stoppaus + ohjaus kuntoon, muuten ei tuota kisoissa kyllä pysäytä millään..

Lisäksi Toope treenasi tunnaria, toi kyllä hienosti ja vauhdilla omaa, ikävästi vaan osui aina omalle ekaksi (vaikka oma aina eri kohdassa)  eli haistelu jäi kokonaan pois, pitää nyt laittaa kapuloita extra-paljon jotta varmasti joutuu myös haistelemaan..

Iltatreenit;

ToTo otti tunnarikapulan pitämistä, hyvin vastasi koulutukseen eli alkoi jo kiristämään otetta kun kädet lähestyivät kapulaa, tätä edeltävästi tarjosi kyllä myös maahanmenoa ja vilkutustakin, mikä olikin hupaisaa kapula suussa roikkuen ja tassuja heilutellen..

Lisäksi Topelius otti kaukoja ja voi järki, vilkutti niissäkin (hyvin opetettu temppu), mahtaakohan tästä mennä kokeessa pisteitä..

Ja koska Toopen kanssa ei koskaan ole tylsää, Toope teki vielä p.istumisen kieli ulkona !!

Jatsi treenasi kaukoja, jotka menivät superhienosti, tehtiin pelkillä suullisilla ja pelkillä käsimerkeillä !!