Tänään tokotukset Kupittaalla..

ToTo kävi lievästi sanottuna kuumana, pieni suorastaan höyrysi, liekö autossa odottelu vaiko pari taukopäivää treeneissä tähän syynä..

Höyryämisestä huolimatta treenattiin, ekana pari liikkeestä istumista, joissa istui vaikkakin oli taas vähän kuutamolla liikkeen suhteen, eli kyllä tähän viritys pitää ottaa alle. Suora luoksetulo leluun ja toistolla perusasentoon, oli sen oloinen että toistolla odotti stoppia, tuo on liian älykäs -mulle-

Ruutu lelulle ja ruudun loppu-osa erillisenä. Kaukot esteen vieressä, hyvät suorat asennot eikä laittanut jätettäessä päätä maahan (käsky tähän vaihdettu), eli hienosti meni! Sitten tunnari, jossa heti kun sai hajun otti kapulan (viereisen tietysti), toistolla oma. Molemmat tunnarit palkkasin kyllä, eli pieni ei tiedä tehneensä väärin..

Jatsi otti ruutua, jossa SM-kaarros taas mutta nyt korjasikin hienosti keskelle ruutua, great! Toistolla lelu ruudun takana. Yksi ruutu vielä, jossa ei kuullut mun stoppia joten pyöri ruudussa, mutta stoppasi sitten kun annoin uuden -kovemman- käskyn. Sitten suora luoksetulo ja vielä kerran ruutu liikkeenä ja palkka sivulletulosta, tämä oikein mainio.

Iltatreeninä ToTo otti sisällä tunnaria, kaukoja ja p.istumisen.