Tänään kisattiin Kirkkonummella yksi Tokon maajoukkuekarsinnoista.

Jatsi oli vähän hulvaton (lievä ilmaisu) mutta muuten ihan hyvä (kuten aina).

Liikejärjestys oli sekoitettu ja liikkeet tehtiin kolmessa osassa ja kahdessa kehässä. Ekana seuraaminen, jossa Jatsi -huusi-, oli intoa täynnä kuin ilmapallo ja palloon tuli reikä, josta ääni vuosi ulos, -hävetti-

Sitten Jatsi kaiketi muisti tämän olevan totista tokoa ja paransi käyttäytymistään, eli loput liikkeet tehtiin suhteellisen normaalisti..

Luoksetulossa seisominen meni aavistuksen pitkäksi, ei siis niin hyvä mitä on ollut. Hyppynoudossa metsku ei taaskaan ollut kiva, saankohan mä tätä ikinä kisakuntoon.. Ohjattu upea!!

Toisessa osiossa oikein mallikas idari ja super-ruutu, loistava tunnari ja kaukot. Sitten vaihdettiin mini-kehään jossa tehtiin p.olot, olisikohan kehä ollut n. 6-7 m syvä eli koirat sairavat olla aika ahtaissa oloissa melkein nenä seinässä) ja suoraan takana tehtiin kaikkea kivaa kuten luoksetuloa ja ruutua.. Jatsi selvitti kuitenkin p.olot mallikaasti ja loppusaldona 299 p. ja toinen sija. Kisan voitti Christa ja Vip, ONNEA !!

Kisat olivat muuten oikein mukavat, paljon hyviä koirakoita ja paljon myös tuli onnistumisia (onnea Kata, Kati ja Jessica loistavista ykkösistä), myös palkinnot olivat hyvät, kun ne -vihdoin- saatiin..

Kiitos kaikille kisaseurasta, seuraavaksi kamppaillaan Turussa..