Nyt on hyvä hetki kisoja ajatellen tehdä ihan puhdasta perustreeniä eli viilata pilkkua !!

Jatsi aloitti kuitenkin testillä -missä mennään-, aluksi seuraamista hetsaten edeltävästi, ei ääntä. Eli tämä kerran kisoissa ilmennyt lasketaan siis työtapaturmaksi, eikä siitä sen enempää..

Seuraavaksi luoksetulon stoppi, pallovahvistuksella. Metskun kanssa kokeiltiin nyt viivettä ja toimi aikas kivasti, luultavasti tämä viive on helpompi siirtää kisoihin kuin hiiviskely..

Japsulan tokot on aika kuitenkin aika hyvällä mallilla, eli ei isompia muutoksia treeneihin.

ToTo sen sijaan viilailee pilkkua, tunnarikapulan pitämistä otetaan nyt joka päivä sisällä leikkinä, eiliset ja tämänpäivän leikit menivät loistavasti. Kaukoissa treenataan sisällä viivettä ja suoruutta, eli käytännössä seinän vieressä ja viiveistä palkaten, matkaahan tässä ei saa mutta matkaa voidaan ottaa sitten -oikeissa- treeneissä. Tekee nyt asennot suoraan ja pysyy asennoissa hienosti ylipitkiä viiveitä.

Lisäksi treenataan vasemmalle käännöstä, lukee kroppaa hyvin, päätä ei lainkaan (oppia ikä kaikki), eli nyt autan vasemmalle käännöksissä kropalla ja pikkuhiljaa apua pienemmäksi. Nyt kyllä kääntyy kuin ohjus, eli selkeästi ylityöskentelee mutta tämähän on siis tarkoituskin.

Lisäksi ajattelin aloittaa luoksetulon stopit sisällä -suullisella käskyllä-, taidan ottaa tähän ihan uuden sanan ja käyttää kisoissa vielä käsimerkkiä, eli työstän tämän pikku hiljaa talven aikana kuntoon...

-just for fun- osiossa ToTo on opetellut kulkemaan jalkojeni välissä, eteenpäin meno sujuu jo hienosti mutta taaksepäin meno kaipaa vielä harjoitusta!!