Tänään oli vuorossa molempien poikien kanssa tsekkaus -missä mennään-, eli kaikki liikkeet tuli läpikäytyä, tosin palkaten koska tässä kohtaa ei treenattu palkaamattomuutta..

Jatsi aloitti p.oloilla, istuminen täydellä ajalla + palkka, makuu lyhyellä ajalla + palkka, näissä ei mitään ihmeellistä.

Seuraaminen oli tosi hyvää, palkkasin peruuttamisen, paikalla käännökset ja juoksun stopin. Idari liikkeenä + palkka, asennot hyvät! Sitten otettiin ohjattu (oikea), joka oikein mallikas, perään luoksetulo yhdellä stopilla, palkka perusasennosta. Ruutu sitten, jossa päivän ainut -virhe- eli oli siinä ja siinä menikö Jatsi maahan ennen käskyä vai käskystä.. Palkka tässä sivulle tulosta.

Sitten otettiin kaukot, matkalta eka ylösnousu + palkka. Liikkeenä läheltä, auttaen s-i ja s-m, palkka perusasennosta också. Sitten hyppynouto ja tunnari, nämä hienot!!

Lopuksi vahvistettiin ruudussa seisomista, tästä palkaten!

Sitten vuoroon ToTo, aloitettiin seuraamisella jossa palkkasin pariin otteeseen, oli TIIVISTÄ !! Sitten liikkeenä liikkeestä istuminen, joka ihan mallikas (nyt tässä se virittely). Sitten luoksetulo liikkeenä, seisominen käsimerkillä alakautta, meni vinoon eli on ostanut asian mutta ei siltikään sellainen mitä haluan..

Sitten ruutu, jossa isoveljen mukaisesti ennakoi maahanmenoa, eli vahvistettiin tätä! Ohjattu (vasen), ekana palkaten merkiltä ja toistolla liikkeenä, meni hienosti! Hyppynouto ja perään tunnari, tosi hienot!

Lopuksi kaukot, liikkeenä ja ne menikin tosi kauniisti, ei edes hypännyt m-s vinoon, JEE!!

Toopen kanssa myös lopuksi ruutua, jossa vahvistin alustalla stoppia!

Olipa hauskaa treenata kahden osaavan koiran kanssa, ToTo ei tietystikään vielä ole -valmis- mutta kaiken kaikkiaan hyvällä mallilla!

733974.jpg
kuva Saari Sirpa