Tänään sitten startattiin voittajassa, ykköstulos jäi parin työtapaturman vuoksi saamatta mutta olen kokonaisuuteen tosi tyytyväinen !!!!!!!!!

Paikalla makuu meni ihan kuten opetettu, eli pää maassa koko ajan, tästä ansaitusti kymppi !!

Seuraaminen oli tuomarin makuun liian tiivis, joten saatiin -vain- 9. Liikkeestä istumisessa sitten se työtapaturma, tämä on Toopen varma liike mutta nyt oli epävarma siitä mitä piti tehdä ja päätyi maahan, pitää miettiä ottaisiko tähän myös virittelyn mukaan, ajatuksena oli ottaa virittely vasta idariin mutta kaipa sitä voisi joustaa tässä..

Luoksetulo ja ruutu just sellaiset kuin haluankin, arvosteltuina myös kympit !! No, luoksetulossa ei kyllä tarvitsisi siinä maahanmenossa kaivautua maahan, nopea putoaminenkin riittäisi..

Hyppynouto oli suureksi yllätyksekseni ennen metskua (pitäisiköhän lukea sääntökirjaa) mutta muita yllätyksiä näissä ei sitten ollutkaan, eli hienot noudot Toope teki ja sai kympit.

Tunnari, tässä aika loppui kesken enkä ehtinyt saada liikettä kisakuntoon, eli Toope toi väärän..

Kaukot (9), tässä laittoi taas jätettäessä pään maahan ja eka istuminen vajaa, arghh !!!!!! Tähän pitää nyt keksiä jotain !! Muut asennonvaihdot Toope teki osaamisensa mukaan eli m-s hyppää sivuun muuten hienot asennot ja pysyy niissä kauniisti.

Kokonaisvaikutus, niin tässä luokassa on sellainenkin (ohjaaja unohti tämän ja karkasi kehästä), 10 ja se tuli kyllä ansaitusti, ToTolla oli oikeesti hauskaa kehässä mun kanssa, tätä edeltävästi ollaan kuljettu pitkä ja kivinen tie mutta nyt tuo koira teki töitä mulle ja tästä olen supertyytyväinen !!! Tokihan tuo riekkui ja pyöri liikkeiden välissä mutta keskittyi kuitenkin heti käskyn saatuaan. Pisteiden valossa tästä voidaan mennä vain ylöspäin mutta fiilisten kannalta ei paljon paremmaksi laiteta..

..arvatkaas kumpi merkkaa mulle enemmän?

1034669.jpg
kuva Saari Sirpa
ps. tänään satoi myös ensilumi kuten kuvakin kertoo..