Molemmat pojat pääsivät tokottelemaan halliin...

Treenit aloitti Jatsi, liikkeet tässä järjestyksessä; Idari, luoksetulo, p.istuminen, kaukot & ruutu ja KAIKKI MENI NAPPIIN !!

Sitten vuoroon ToTo, liikkeet; seuraaminen, liikkeestä istuminen, luoksetulo & ruutu ja KAIKKI EI MENNYT NAPPIIN !!

Seuraamisessa ToTo sai jollain ilveellä kuolattua myös mun oikean jalan, vasemmasta puhumattakaan, kävi siis tosi kuumana ja seuraaminen aika tiivistä ja ahdistavaa..
Liikkeestä istumisessa meni virityksellä maahan ja jäi liikkeessä seisomaan, ToTolle on tosi vaikeaa tehdä tämä intensiivisen seuraamisen jälkeen, ei muuta kuin PALJON treeniä !!

Luoksetulo oli ihan mallikas, samoin ruutu jossa toistolla kiihtyi hyvin mutta maltillisesti, hyvä hyvä !!

Sitten kehään taas Jatsi nyt ohjattu, hyppy, tunnari, p.makuu ja seuraaminen. Ohjatussa otin molemmat puolet ja palkkasin kerran myös merkin, tämä oikein hieno. Hypyssä en saanut hiipimistä alle, mutta kelpo suoritus kuitenkin. Tunnarissa teki töitä hurjan kauan ja aika pelottavan hosuvan näköisesti, mutta vihdoin sai valittua oman! P.makuu ihan loistava ja seuraaminen hienoa!

ToTo taas vuorollaan, hyppynouto, metalli ja tunnari & kaukot. Kaksi ensimmäistä noutoa hyvät, ei mitään erikoista, tunnari SUPER !! Haisteli rauhallisesti ja oman kohdalla otti oman varmasti, JEE !! Vielä kaukot, eka asento ok, sitten iski jumppaus ja korjauksessa jumi..
..otin uusiksi ja saatiin hienot kaukot tehtyä!! Olisikohan oma viritys ollut huono?

Lopuksi molemmat ottivat tunnarin uusintana, Jatsi paransi suoritustaan ja ToTo teki edelleen täydellisen tunnarin, JEE. Lisäksi treenattiin kaikkea pientä, Japsu ruudussa siirtelyä, metskun kanssa hiipimistä. ToTo suoraa luoksetuloa ja lähdössä pysymistä. Molemmat pohjat leikkivät myös kaukoja!