Tänään sitten hallille treenaamaan agilitya, sattuipa mukavasti että viime viikon Jaakon rata oli edelleen paikoillaan ja päästiin ottamaan revanssi..

Eilinen ilta meni agilityn saloja videolta ihmetellessä ja tarkkaan yritin imeä itseeni suuren idolimme Jennyn Dammin ohjausta (vaikkakin on muuttanut tyyliä, paljon vanhaa hienoa Jennyä näkyy radoilla vieläkin), isoin ero omaan ohjaukseeni on mun -kädet- (joista Jaakkokin on muutamaan otteeseen huomauttanut), eli mä huidon ja huiskin liikaa, jolloin vartalon käyttö jää vähemmälle ja kun Jatsi lukee kroppaa, on soppa valmis.

Nyt olin siis päättänyt pitää kädet alhaalla ja ohjata kropalla, paitsi tietysti silloin kun haluan koiran irtoavan jonnekkin. Tämä onnistui tänään hienosti, saatiin se viimeviikon -mahdoton- rata menemään todella sujuvasti -mun tyylillä-. Uskoni lajiin on siis palautettu !!

ToTo teki rataa (!!) myöskin, sille otin toki helpomman radan työn alle, mutta niin vaan sujuvasti tehtiin 8 (!!) esteen rataa, eli tavoiteessa ollaan. Muutama rima tippui, Jukkan kommentti -ei ihmekkään, koska ToTo ei katso yhtään esteitä, vain ohjaajaa-, huomautin Toopelle rimoista ja alkoivat pysyä tosin en tiedä hyppäsikö Toope tarkemmin vai ohjasinko itse paremmin..

Isoin murhe molemmilla koirilla on nyt kepit, Jatsi ei osaa hakea taaksepäin aloitusta ja ToTo ei edestäpäin aloitusta..

Liitojen jälkeen ihan pienet tokot, molemmat koirat oli aikas puhki joten ihan simppeliä pientä perustottista päivän päätteeksi. Jatsi otti kehän suuntaisesti vinon ohjatun (tämä on usein ollut Turun karsinnoissa näin) ja ToTo suoraa ohjattua, merkki vähän takkuili Toopella mutta tätä pitää sitten ihmetellä omana treeninään.

Lisäksi otettiin meidän murhekryynit, eli Jatsi otti hyppynoudon (pieni metsku), jossa ei mitään ongelmia, tätä ehkä voisikin ottaa agin päälle vaikken muuten lajeja tykkääkään yhdistää. ToTo teki tunnaria, joka ei mennyt mitenkään loistavasti, mutta onnistuneita toistoja saatiin kyllä aikaiseksi, työ jatkukoon..