Tänään oli ohjelmassa pujottelua a´la Janita !!

ToTo aloitti, ensin näytettiin mitä osataan ja sitten mitä ei..
..joskin Toope oli taas ylitaitava ja osasikin sen mitä ei osata (mukava laji tämä agility). Harjoiteltiin sitten eka väliin menemistä, Toope katsoo enemmän ekaa keppiä kuin väliä. Lisäksi harkattiin sitä kepeillä oikein kääntymistä, tässä harkkattiin kyllä enemmän ohjaajaa kuin koiraa.

Jatsi sitten vuoroon, ekana siedätettiin verkkoihin (ne oli Hupsun mielestä hurjan jännät) ja sitten sitä samaa ekaan väliin menoa eri suunnista, tässä pitää muistaa olla auttamatta koiraa jotta todellakin alkaa itse hakemaan sitä oikeaa väliä.

Loppupalaverissa kävi sitten ilmi, ettei koiran tarvitse eikä se voi hakea sitä keppien aloitusta väärään suuntaan (poispäin ohjaajasta), eli tässä takaaleikkaus tai vekkaus radalla (hyvä kun tämäkin selvisi).

Pojat ottivat myös p.makuun Hitin seurana, joten päivän tokotuksetkin tuli tehtyä. Supertaitava ToTo vaihtoi salamana tokovaihteen päälle ja teki oikein hienon makuun (olen tästä enemmän kuin yllättänyt).

Lisäksi palauteltiin eilistä hajonnutta A:ta, ei ollut -niin- hieno mutta eiköhän se sieltä palaudu ja lisäksi pitää harkata A:n alla olevaa putkea, joka oli tänään ihan ylivoimaisen vaikea..

Päivä huipentui ToTon ja Hitin yhteis-agilityyn, joka varsin hauskan näköistä kunnes lapset keksivät mennä samaan putkeen mutta -eri päistä kumpikin-, eihän siinä törmäykseltä voitu välttyä, kumpikaan ei moisesta välittänyt eli sama uudelleen, joilloin tylsä Lentsu vihelsi pelin poikki ..