Tänään vuorossa taas ToTon tokoryhmä ja koska koiria paikalla jälleen minimaalisen vähän, pääsi Jatsikin treeneihin..

Jatsi saikin aloittaa, ekana p.istuminen Hopin ja Cherin kanssa. Yksilölliikkeinä aloitettiin idarilla jossa istumiseen asti kisamaisesti ja istumisesta suorapalkka, maahanmenossa palkka pysymisestä. Sitten ruutu liikkeenä, joka hieno, toistolla palkka stopista. Jätettiin vielä lelu ruudun taakse ja mentiin ottamaan hyppynoutoa (iso metsku), meni tuolla hiekkapohjassa -hyvin-. Parin hypyn jälkeen ruutuun lelulle.

Sitten vuoroon ToTo, ekana p.makuu evl-tyyliin, tämä eriaikainen käskytys on ainakin tähän asti ollut ToTolle tosi helppo, ei välitä muiden käskytyksistä mitään. Itse makuussa yritti vähän haistella, huomautin tästä piilosta ja sen jälkeen levollinen makuu.

Ykislöliikkeinä otettiin voittaja putkeen Päivin toimiessa liikkurina. Seuraaminen meni ekan suoran ok, sitten hajosi käsiin, ToTo tuijotteli esteitä ja viimeinen pisara oli kun unohti kokonaan mitä ollaan tekemässä, nappasin Toopea niskasta kiinni ja palattiin tällä tavoin lähtöpisteeseen..
..uusintayrityksellä seuraaminen täydellistä (!!), omistan siis koiran -ravisteltava ennen käyttöä-

Liikkeestä istuminen palkatta, luoksetulo ihan mallikas lukuunottamatta viimeistä pätkää jonka tuli hitaasti, tätä siis treenaamme. Ruudussa sählättiin molemmat, eikä tullut ekalla käskyllä sivulle..

Hyppynouto palkatta, metsku suorapalkalla. Tunnarissa osui ekana omalle ja otti, ei kuitenkaan arvannut lähteä tuomaan vaan tiputti ja haisteli muut, palasi oman luo ja toi sen. Kaukot täydelliset !!

Vahvistustreeninä otin luoksetulon suorapalkalla sekä ruudun suorapalkalla sivulletulosta, sitten ajattelin vahvistaa vielä ruudun stoppia, mutta eihän tuo stopannut vaan meni aina maahan, tätä tahkottiin ja tahkottiin vaikka kuinka ja paljon.

601281.jpg

Lopuksi vielä tunnaria, jossa tuli sekä oikeita että vääriä, palkkasin kaikki ja lopetin onnistumiseen. Treenien jälkeen kokeiltiin rengasta, joka eilen niin vaikea, joko Tsaun rengas on helpompi tai sitten oli yön aikana oppinut tämän, eli rengas sekä lähettäen että vastaanottaen meni hyvin.

Tämä oli suunnitellusti sellainen tsekkaus missä mennään ja ennen kisoja ei enää oteta liikkeitä palkatta tai edes liikkeinä, nyt hiotaan yksityiskohtia ja mitä lähemmäs kisoja tullaan, sitä enemmän painoarvo siirtyy hauskanpidolle ja vauhdille.