Aloitetaan Jatsista, tänään lähes lepoa ja vapaata, itse treeninä vain metskua eli hyppynouto isolla hurrilla, meni hyvin ja Toope kannusti kiihkeästi vieressä..

Lisäksi sisällä pariin otteeseen alustaa, joka meni huisin hyvin. Jatsihan ei alussa innostunut alustasta samalla tavoin kuin Toope, mutta nyt oli selkeästi lamppu syttynyt ja Jatsi kaahaili alustalle ihan hulluna, kivaa !!

ToTo otti päivällä ihan perustreeniä, liikkeestä istumista, luoksetulon stoppeja, tunnaria ja hyppynoutoa (iso hurri), kaikki meni ihan kivasti mutta selkeästi oltiin siinä kohtaa treeniä, että helpottaminen olisi paikallaan..

..niin sitten illan treenit ihan pentutreeninä ja menikin tosi hienosti! Luoksetuloja ja stoppeja otettiin aika lyhyellä matkalla ja paljolla palkalla, tunnaria muutama otos sisällä ja muutama ulkona, tämä näyttäisi nyt palautuneen paikoilleen. Liikkeestä istumista suorapalkalla ja sitten sitä iki-ihanaa alustaa, tämä on Toopen mielestä niin kivaa..

Lisäksi sisätreeninä kaukoja (ihan super) ja tunnarin pitämistä, vilkuttamista unohtamatta. Nyt ollaan sitten siinä tilanteessa että pitäisi päättää, saako tuo mahdollisesti vilkuttaa kisoissa kaukoissa vaiko laitanko vilkutuksen tauolle, voipi olla että kadun tätä vielä mutta taidan antaa tuon vilkutella, se on niin -siistii-