Vaikka eiliset yötokot tuntuivat vielä tänäänkin väsymyksenä, muistin kyllä suunnitelman treenata Jatsin kanssa -vain- agilitya, mutta mutta..

Päivän ensimmäiset treenit menivät vielä suunnitelmien mukaan ja Japsu treenasi alustaa sekä puskien kiertämistä, yritin hioa oikealle käännöstä pienemmäksi ja lisäksi harkattiin sen jälkeistä haltuunottoa MUTTA sitten huomasin treenaavani luoksetulon stoppeja niillä samoilla puskilla..

Tässä kohtaa vaihdoin koiraa, ToTolla ei tokosulkeiset lopu! Toope jatkoi siitä sitten mihin Japsula oli jäänyt, eli luoksetulon stoppiin, kokeilin nyt suullista käskyä ehkä paremmalla menestyksellä mitä koskaan, tätä jatketaan!!

Sitten Toope treenasi ohjattua, tänään pidin treenin niin helppona ettei Toope voinut kuin onnistua. Merkki erikseen ja nouto vain merkille vietynä.

Sitten sain ajatuksen opettaa Jatsille pään maahan p.makuussa ja ajattelin kokeilla sitä sisällä, tästä ei tullut mitään, Japsu meni kyljelleen/selälleen/vessaan.

Hetken kulutta uusi yritys ulkona, siellä se alkoikin sujua. Toopelle tämä on opetettu auktoriteetilla mutta Japsulle opetan tämän saalisvietillä. No, sitten kun kerran alkoi sujumaan, sitä sitten treenattiin vaikka kuinka ja paljon..(että se niistä aikakausista)