ToToa parhaiten kuvaava lause on - se on niin ToTo-, en tiennyt tänään itkenkö vai nauranko kun pikkukoira pani taas parastaan, ei siltä ainakaan yritystä puutu..

Tänään siis vuorossa noudot ja Toope aloitti. Ekana ohjattu vasemmalle, joka meni kuin oppikirjasta. Päätin sitten ottaa vielä oikeankin, jossa -varmuudeksi- annoin aika vahvan suuntakäskyn sillä seurauksella että pikkukoira otti SUUNNAN ja suoraan oikealle, jossa oli hyppy-este, hyppäsi tämän ja huomasi metskun (oli kiinni esteessä) ja toi tämän minulle suunnattoman iloisena..

No, päätin auttaa pientä ja kävin nostamassa oikeaa kapulaa, sillä seurauksella että unohti kokonaan päätyä merkille. Stoppasin koiran ja uusi yritys, nyt ei sitten osattu merkkiä enää ollenkaan..

No, kyllä tämä saatiin sitten onnistumaan, kunnon virittely merkille ja perään hieno nouto. Sitten hyppynouto joka loistava. Tunnari oli ehtinyt olla tässä vaiheessa jo aikas kauan paikoillaan (viety treenin alkaessa) mutta tämän Toope suoritti hienosti! Päädyttiin sitten vielä kerran ottamaan se ohjatun oikea puoli, joka nyt hieno! Miten munsta tuntuu että ohjattua treenataan nyt ahkerasti..

Jatsi sitten, oli kuumentunut jonkinkin verran odotellessa joten oli oikein hyvässä vireessä. Aloitettiin ohjatulla, molemmat suunnat ja meni täydellisesti. Sitten hyppynouto (pieni metsku) jossa edelleen siinä vireessä että tämä loistava. Perään tunnari joka myös täydellinen.

Eilen treenatiin vain ruutua, jonka Japsula suoritti mallikkaasti mutta niin teki myös Toope!