...ToTo toi ohjatussa keskimmäisen & Nuutti vei joulun pois !!!

Ärsyttävää, otti hienosti suunnan oikealle kapulalle ja kekkasi siinä matkalla keskimmäisen ja haki sen!

Muuten ToTon treenit ihan hienot, hetsaamalla menee merkille just eikä melkein, eli jatketaan tätä. Ohjatun treenaus säilyy työtapaturmasta huolimatta ennallaan, ehkä tuon keskimmäisen voisi jättää hetkeksi pois, ettei pääse tekemään vahingossakaan väärin..

Tunnari vauhdiltaan huikea mutta vähän hosuvaa työskentelyä, eli ainakin tässä kohtaa jätän vauhtiin panostamisen kokonaan pois. Hyppynouto hieno!

Jatsi treenasi myös noudot, ohjatussa en saanut ekaa merkkiä onnistumaan joten vahvistelin tätä paljolla palkalla, hyppynouto sen sijaan hieno ja tunnarissa jostain syystä teki taas hommia pitkään mutta ei hosunut vaan teki töitä sitkeästi kunnes löysi oman.

Selkeästi nyt molemmat tarvitsee noutotreenejä putkeen ja liikkeinä, joten ne voisi ottaa vaikka päivittäin toisena treeninä, niissä on kuitenkin paljon pisteitä tarjolla kisoissa...

-ToTolla pitää vahvistaa merkkiä, suuntia ja noutojen jälkeistä tunnaria

-Jatsilla vahvistetaan merkkiä (kun eka liike), metskua ja noutojen jälkeistä tunnaria

674097.jpg
kuva Saari Sirpa

Iltatreenit

Illalla taas sisätreeniä, tehtiin niitä näitä

Jatsi treenasi idarin asennot ja ohjatun noudon kapulan pitämistä, koska nämä menivät -niin- hyvin, sai Japsula palkaksi tehdä alustaa, tää on Japsulasta niin hienoa! Japsulla haetaan nyt alustalla vain vauhtia, ei pysymistä taikka ohjaajan irtoamista.

ToTo otti ohjatun kapulalla pitämistä, merkkiä ja sitten vielä ohjattuakin, vähän joutui käyttämään mielikuvitusta että onnistui täällä sisällä mutta niinhän sitä sanotaan Se joka tahtoo, keksii keinot - joka ei tahdo keksii selitykset

Toope otti myös idarin asennot, oli vähän ymmällään eikä osannut mennä maahan, no ei sitä roomaakaan päivässä..

Vimppana Toope sai myös ottaa alustaa, Toope treenasi eteen (eli alustalle) menoa vaikka ohjaaja irtaantui eri suuntiin, tämä meni hyvin!

Ennen iltaruokaa Jatsi istui kolmisen minsaa.