-kiitos kaikille onnitteluista-

Nyt ollaan hetki taas tilanteessa, jossa voidaan keskittyä ihan perustreeniin, kauaa tätä iloa ei kestä koska seuraavaksi on edessä Japsulan karsinta-kisat mutta nautitaan nyt tästä se mitä ehditään.

Perustreeni on munsta hauskaa, silloin saa keskittyä olennaiseen eli koiran kanssa yhdessä tekemiseen, ilman paineita tai odotuksia. Monelta jää tämä perustreeni-vaihe kokonaan pois, eli treenataan vaan kisoja edeltävästi, en oikein tajua tätä, jättää nyt vapaa-ehtoisesti pois se kaikkein hauskin vaihe..

Eilen treenattiin vain luoksetuloa, ToTo näytti minulle miten sen voi tehdä oikeinkin, eli se siitä sitten. Jatsi treenasi suoraa ja seisomista, molemmat kunnossa.

Tänään työn alle noudot, Jatsi aloitti ohjatulla, jatkoi hyppynoudolla ja lopetti tunnariin, meni kyllä valtavan hienosti!!

ToTo aloitti ohjatulla noudolla, jossa hetken ihmettelin merkkiä (jäi vähän vajaaksi) mutta korjaus olikin helpompaa mitä kukaan uskoisi, antaa vaan käskyn myöhemmin níin menee syvemmälle -on tää toko helppoo-

Käytin kuitenkin tilaisuutta hyväkseni ja testasin myös vajailla merkeillä miten suunnat on hallussa ja kyllä kääntyi hyvin sinne mihin ohjasin, vahvistin vielä kapuloiden sijoituksella että tulevat pysymäänkin hyvinä. Koska en uskaltanut (liukasta) ottaa Toopen kanssa hyppyä, otettiin tilalle idari joka meni hienosti. Kaikki asennot oikein, pysyy niissä hyvin eikä edes ennakoi mukaanlähtöä..

Lopuksi myös ToTolle tunnari, joka hieno!