Aamutreeneissä oli tarkoitus vain pitää hauskaa, eli tehdä temppuja. Teen paljon koirieni kanssa sinäänsä yhdentekeviä temppuja, hauskan yhdessätekemisen tarkoituksena on vain vahvistaa suhdetta, mielestäni hyvä suhde on tokokoiran A ja O !!

Toton kanssa ei tänään kuitenkaan temppuilusta tullut mitään, oli aivan yliaktiivinen ja tarjosi sekunnissa kaikki osaamansa temput (+ pari tokoliikettäkin siinä samassa). Päätin sitten hyödyntää hyvän vireen ja treenattiinkin kaukoja, vahvistin liikkumatonta m-s asentoa.

Jatsi sen sijaan temppuili, opetin sille yleishyödyllisen sivullaolon korjauskäskyn, jolla temppuna siirtää perusasentoa taaksepäin. Lisäksi opeteltiin Toopen -taakse- temppua, joka oli Hupsulasta oikein hauskaa.

Ja sitten treeneihin

ToTon kanssa ensin merkkiä ja nyt tennarilla, pitkäänhän pallo on ollut poissa tästä koska pienenä vaipui koomaan tennarin heittelystä..
Nyt teki kuitenkin hienot merkit joista tennari palkaksi. Sitten laitettiin kapula ja edelleen palkkaa merkistä, meni hyvin. Sitten koko liike ja voi vau, meni tosi hyvin! Perään vielä hieno tunnari.

Jatsi treenasi myös ohjattua ja vahvistin merkkiä, vasta kun merkki oli täydellinen pääsi kapulalle. Perään tunnari, joka loistava. Lisäksi Japsu sai ottaa -laitonta- pellolla.

Iltatreenit

Jatsi aloitti idarilla, jossa palkkailin kulmat, muuten tehtiin kokonaisena liikkeenä ja meni hyvin. Sitten hinkattiin luoksetuloa, haluaisin seisomisen terävämmäksi ja lähdön nopeammaksi, eli näiden kanssa painittiin sitten..

ToTo teki idarin kisamaisesti, sillä ei -vielä- ole mitään vahvistettavaa tässä, enemmänkin treenataan katselmus-ajatuksella. Myös Toope jatkoi luoksetulo-treenillä, päätin nyt vaihtaa käskysanan koska taas oli vähän epävarma saako tulla vaiko eikö, käytin nyt seuraa käskyä mutta voipi olla että otan tähän ihan uuden, ehkäpä jopa Japsun -sukun-

Illalla vielä ruokailua edeltävästi Toope hinkkasi kaukoja ja Japsula treenasi uutta temppuaan, ei ollutkaan vielä oppinut tätä, ihmeellistä -jo kaksi kertaa ollaan tätä treenattu-