Tuttuun tapaan lauantai-illan ratoksi ToTon tokoryhmä jonne päätin mennä ja treenata normaalisti, ilman siis mitään varmisteluja huomista ajatellen..

..no, ne treenit olisi voinut vaikka jättää väliinkin -huokaus-

Ensin p.makuu Mirren kanssa, ihan ok. Ekassa sessiossa seuraamista pieni pätkä + palkka, liikkeestä istuminen liikkeenä ja sitten ruutu, meni stoppi-käskyllä maahan, jatkoin liikkeen loppuun ja palkkasin ruudussa pysymisestä. Muutama ruutu sitten seisomista vahvistaen ja ulos kehästä..

Väliajalla otin kaukoja agi-kentällä, ei hyvä idea ollenkaan eli ei pysynyt asennoissa ja tarjoili kaikkea mahdollista, heh heh..

Toinen kehä-otos alkoi hyppynoudolla joka on ollut Toopen varma liike vaan eipä ole enää, ihan pokkana jätti paluuhypyn tekemättä kahteen otteeseen, viimeinen toisto vasta onnistunut. Sitten metsku joka suoraan leluun. Mutta sitten tunnari, ei osannut ei !! Pari onnistunutta toistoa alle ja lopetettiin siihen. Lopuksi vielä kaukot, palkka asennossa pysymisestä..

Kotona vielä yötunnaria, eli pilkkopimeässä pihassa pari otosta jotka hienot, mietin suostuisikohan tuomari siihen että otetaan huomennakin tunnari täällä meidän pihalla, eihän tuota väliä aja kuin kymmennen minsaa, kai aikataulut sen verran joustais..