ToTo aloitti treenit, lajina agility...

Uskokaa tai älkää mutta tänään Toope teki -agilitya- siis meidän meno alkoi jo näyttämään siltä miltä agility näyttää. Alussa pieni kiehui kyllä yli äyräiden mutta kun tarpeeksi tehtiin, meno tasottui ja homma alkoi sujumaan, JEE!

ToTon treenien pääkohdat

-treenattiin lähdössä pysymistä
-irtoamista suoralla
-putken jälkeisiä hyppyjä
-ohjausta oikealta puolelta
-keppejä oikealta puolelta lähettäen

Viime treeneissä ToTo ei voinut mennä pujotteluun jos lähetin sen oikealta puolelta, tänään sille oli aivan sama mistä sen lähetin. Jokseenkin henkeäsalpaavaa oli katsoa kun se tuli putkesta täydellä vauhdilla, sujahti ekaan väliin ja aloitti täydellisen keskittyneen pujottelun!

Jatsi leikki tokoa, otettiin kaikki liikkeet järjestyksessä ja paljolla palkalla, ei olisi voinut paremmin mennä!

Seuraamisessa pitkä kaavio mutta paljon palkkaa. Idarissa palkkasin kulmat, istumisen ja makuussa pysymisen. Luoksetuloa suorana ja stopeilla. Ruutu suoraan lelulle + liikkeenä. Ohjattu vinoon (vasen), hyppy puisella & metskulla, tunnari kisamaisesti ja kaukot läheltä ja liikkeenä.

Lopuksi p.olot liikkeenä ja makuu pitkillä viiveillä alussa ja lopussa. Kehää purettaessa otettiin vielä ohjatun oikea puoli ja pari hyppynoutoa hurjuuttaen.

Japsun treenit oli kyllä niin hienot ettei tottakaan ja uusi lelu oli Japsun mielestä -ihqu-. Tällä fiiliksellä on hienoa lähteä kisoihin.

Päädyin sitten ottamaan vielä Toopen halliin ja kokeilla miten toko tänään sujuisi..
..ja sehän sujui! Ekana ohjattua, ensin merkin vahvistusta, sitten yhdistettynä noutoon ja lopuksi vielä liikkeenä. Luoksetulon stoppeja leikkien, toimi kahdella lelulla tässä hienosti. Idarin asennot suorapalkalla ja lopuksi muutama hyppynouto.