Olipahan viikonloppu! Lauantaina totesin aamulla että ainut laji mitä pihalla voi harrastaa on vepe, takapihallemme oli saapunut iso järvi, joka suureni suurenemistaan kun naapurin "oja" ei oikein vetänyt..

Lisää vetistä elementtiä tuli niskaan kouluttaessani agilitysuuntautuneita, vettä/räntää tuli välillä aivan vaakasuorassa, ei paljon naurattanut..

Illalla sitten se riemu repesi, kun valtava vesimassa pihallamme tahtoi tulla sisään, normaalisti meillä on pumppu joka hoitaa tällaiset kutsumattomat vieraat mutta kuinka ollakkaan pumppu meni lakkoon (ei vissiin saa tarpeeksi palkkaa) ja sen seurauksena se osa pesuhuoneesta missä on pyykinpesukone ja kuivuri, muuttui uima-altaaksi, siellä ne koneet kelluivat sulassa sovussa pyykkikorin ja roskiksen kanssa.

Pumppu ei toimi, yhdessä huoneessa on uima-allas, vesi-imuria ei ole ja JUKKA ON TÖISSÄ, siinä oli kyllä kaikki katastrofin ainekset olemassa. Onneksi Jukka pääsi sitten töistä sen verran jelppimään, että sai pumpun toimimaan ja mulle imurin, oli tosi rentouttavaa katsella telkkaria kun mainoskatkolla sai käydä aina imuroimassa vedet pois..

Yöllä kello oli tasaisin väli-ajoin soimassa ja unenpöpperössä kävin imuroimassa ja taas nukkumaan vain herätäkseni jälleen hetken kuluttua, aamulla en ollut ihan pirteimmilläni.

Mutta sitten tuli aurinko !!!!!! Tämän päivän koulutukset sujuivat auringonpaisteessa, järvi pihaltamme oli kadonnut (lue, olin imuroinut sen pesuhuoneen kautta viemäriin) ja kelluvat kodinkoneetkin toimivat!

Ja sitten itse asiaan, eli päivän treeneihin!

Jatsin kanssa aloitettiin leikkimällä luoksetuloja, puskan kierrolla sekä suoria että stoppeja, oli kivaa ja vauhdikasta. Sitten ohjattu nouto, Japsu sai hakea molemmat puolet ja kerran palkkasin merkiltäkin. Hyppynouto ja tunnari hienot!

Sitten otettiin p.olot, ensin lyhyt istuminen ja sitten makuu pitkillä viiveillä sekä alussa että lopussa, palkaksi lelulle. Idarin asennot suorapalkalla ja lopuksi yksi vauhtiluoksetulo. Loistavat treenit Japsulalta!!

ToTolle lähes identtiset treenit mutta muutama poikkeus, ohjattussa vahvistelin oikeaa puolta ja otettiin useampia toistoja. Puskan kierrolla kyllä leikittiin luoksetuloa mutta välimatkaa ei saa tarpeeksi pitkäksi, kun tuo ei irtoo..

Idarin asennoissa ei mennyt ekalla maahan, mutta tässä jumitti varmaan tennari aika lailla, toistolla sain kuitenkin onnistumaan. Topsun kanssa otin pelkän p.istumisen koska halusin nyt vahvistaa vain sitä, myös Topsu palkaksi lelulle. Tosi hyvät treenit Toopeltakin, ei se vielä ole ihan Japsun veroinen mutta ei kaukanakaan..