-vihdoinkin- saatiin tuo voittajaluokka läpi !!

ToTo oli hassu oma itsensä, eilis-illan virheistä ei tietoakaan, sen sijaan ihan uusia oli taas yön aikana kehitellyt mutta kyllä nuori koira saa virheitä tehdä!

P.makuu oli taas loistava, vaikka välillä treeneissä nostaakin päätään ei nosta kisoissa, taitaa ToTo tajuta jotakin tästä kisaamisen vakavuudesta.. Mutta sitten jumitti perusasennon, vaikka tätäkin treenataan aina,höh..

Seuraaminen tuntui alussa vähän kuplivan, mutta parani loppua kohden (video-tsekkauksessa kuitenkin koko ajan mallikasta). Liikkeestä istuminen HIENO (jotain ollaan opittu). Luoksetulossa Toope päätti tehdä kolme stoppia, eli maahanmenoon asti upea luoksetulo stoppeineen mutta sitten Toope teki vielä vimppa pätkällä yhden maahanmenon -ihan itse-

Ruutu oli pelottava, matka lyhyt ja ruutu jotenkin hassusti kentän keskellä, sain onneksi stopattua sisälle ja vielä ehdin käskyttää maahankin mutta sitten ei tullut eka käskyllä sivulle. No, minähän olen palkannut pysymisestä tosi paljon, eli sitä saa mitä tilaa!

Noudot hienot, tunnarikin just sellainen kuin haluan, JEE!! Kaukoissa meni sekä taaksepäin että sivulle, eli pomppi seisomiset iloisesti, noh..

Saldona siis 281 p. & luokkavoitto & menolippu erikoisvoittajaan!

Kisat olivat hienosti järjestetyt, paljon hienoja pieniä extroja, kuten omat sisäänkäynnit kehille, lämmitetyt metskut yms. Kiitos kaikille järjestäjille !!!

Hurjan moni koulutettavani sai ykköstuloksen, onnittelut kaikille tasapuolisesti, olen puolestanne NIIN ILOINEN !!! Te, jotka ette tänään onnistuneet, ensi kerralla sitten..

1190140.jpg