Aamulla reippaana hallille treenaamaan agilitya -suunnitellusti-, nyt se agilityaikakausi alkoi !!

Jatsin kanssa vahvistin puomin alastuloa, toistoilla nopeutui hyvin. Muistuteltiin myös keinua, joka olikin mainio. Kepeillä harkattiin vaikeaa sisäänmenoa, käytin nyt suosiolla vartalo-ohjausta enkä yrittänytkään kikkailla namien tai lelujen kanssa, Jatsille itse pujottelu kun on kuitenkin namia/lelua palkitsevampi. Lisäksi harkattiin kepeillä ohjaajan irtoamista sivusuunnassa, tämä meni hienosti, olisin voinut käydä vaikka kahvilla siinä Japsun pujotellessa..

Lisäksi treenaattiin suoristusta puomille, pimeää putkensuuta ja rengasta. Teemana tänään siis yksittäisten esteiden ja kulmien vahvistus!

ToTolle oli pitkälti samat suunnitelmat, joskin sen kanssa tehtiin kaikki vielä astetta helpompana. Ekana treenaatiin keinua Katrin oppien mukaan, tämä meni hyvin! Sitten perään puomi, jonka selkeästi sekoitti keinuun, koska eka puomi ToToksi hidas. Jotain muutakin mystistä on puomille sattunut, sillä Toope alkoi ennakoimaan alastulon stoppia, otti hienosti kontaktin mutta en halua sen päättävän itse paikkaa, eli vahvistetiin ihan alas asti tuloa.

Rengasta treenattiin irrallisena, vasemmalta ohjaten ongelmitta mutta oikealta taas vaikeaa, tätä pitää nyt vahvistaa ja vahvistaa. Pitää tehdä myös paljon treeniä oikealta puolelta ihan muuten, tokokoiralle tää taitaa olla se vaikeampi puoli kuitenkin..

Seuraavaksi kepit, ne menivät tänään hurjan hienosti. Osaa hakea aloituksen melkein mistä kulmasta tahansa ja kepeillä ohjaaja saa olla tai olla olematta missä vain, myös takaaleikkauksen kestää kepeillä hyvin. Oikealta takaa työntäen kepeille on se vaikein, mutta toisaalta tarviiko mun -koskaan- olla sitä työntämässä sieltä..

Loppuhuipennukseksi otettiin irtoamista putkia hyödyntäen, hienosti irtosi tasaisen liikkeen kera hallin mitan verran putkesta putkeen.

Ensi viikolla onkin sitten suunnitelmissa kolmet agitreenit (+kisat), yhdet rata(?)treenit Milan kanssa, Jaakon kurssi ja yhdet treenit tätä perusesteharkkaa, perustreeni tässäkin lajissa on ainakin ToTolle tosi tärkeää!

Iltatreeneissä otettiin alustaa, ToTolle naksulla ja Jatsilla käskyllä tarkuutta hakien, eli en hyväksynyt nyt Jatsille syöksyä alustalle, vaan sitä piti oikeesti painaa.