Perjantai-illan ratoksi tuttuun tapaan agi-kurssi, jossa taas kerran jokseenkin -haastava- alku, mistä nuo keksii kaikki mahdottomuudet..

Jatsin aloitus saatiin yllävänkin sujuvaksi muuttamalla mun sijoittumista ihan kiinni kepeille (kepit kolmas este), A takkuili, Jatsi tekisi vaan rataa eikä koe ollenkaan mielekkääksi tehdä A:ta loppuun asti, tosin kontaktit tekee kyllä, pitää miettiä jos vaan tyytyisi tähän..

Seuraava syherö oli poispäinkääntö (?), mä termittäisin tän kyllä väärään suuntaan menoksi mutta termi ei ehkä ole tässä se ollennaisin juttu. Tämä saatiin sujumaan kun ohjaaja otti sivusuunnassa etäisyyttä. Vimppa pätkässä vääränpään putki (lue putken suun ohitus) meni aikas hienosti.

ToTo sitten samalle radalle ja tässä Jaakko pääsi huijaamaan mua ihan kympillä. Ensin oli määrä vain treenata mun olkapäitä ja yhtäkkiä pitikin peruuttaa (!!!!!!!!) niiden olkapäiden kanssa, no tätä pitää treenata koska ToTo vastasi tähän hienosti.

Kepit ei tänään sujuneet kun ei osannut koota itseään kepeillä, eli oikeasta välistä sisään ja seuraava väli -huti-, kerran otettiin kepit erillisenä ja ne hienosti wubba siellä keppien päässä.

A:n ToTo teki oikein hienosti ja vauhdilla, tähän olen hurjan tyytyväinen. Lopuksi treenattiin sitä väärään suuntaan kääntymistä, ToTo tarvitsee tässä paljon ennakoivaa näyttöä ja ohjaaja ei voi olla myöhässä, ei vaan voi!!! Tätäkin pitää treenata. Sitten kun saattiin käännös onnistumaan, irroiteltiin vielä pari estettä eteenpäin, ihanaa kun tuo irtoo & etenee!

Oikein mukavat treenit tänään!! Jaakolle kiitokset hyvistä neuvoista, se peruuttamaan huijaaminen jäi vähän kaivelemaan, me luultavasti vielä keskustellaan tästä..