Tänään siis jälleen Jaakon agi-kurssi..

Jatsi meni tänään tosi hienosti, tuurilla saatiin radan alku ekalla kerralla oikein ja jäin tätä hämmästelemään, enkä muistanut jatkaa rataa. Sitten uusinnoilla takkusi tietysti mutta hinkkausten jälkeen saatiin sujumaan. Varsin hienosti sen sijaan meni sylkkäri -peruuttaen-, tänään peruutusta siis 5 x 3 askelta, yhteensä 15 !!

Keppien avokulmaa hinkattiin esteen & jaakon avulla (molemmat siis esteinä japsulla) ja saatiin se onnistumaan!
-treenataan avokulmaa esteellä-

ToTon agit sen sijaan tänään ihan kaaosta, ekat 2 estettä hienosti, mutta sitten ei osannut takaaleikkausta, ei olla kyllä tätä treenattukkaan..
-treenataan takaaleikkaus yksittäisenä-

Pimeä putkensuu ei napannut vaan Toope nappaili sitä oikein kunnolla, putken jälkeinen muuri saatiin kumoon kokonaan, lähdöissä ei pysynyt jne jne jne..

-treenataan pimeitä putkikulmia (vauhti alle)-
-treenataan muuria (vauhti alle)-
-treenataan sitä ohjaajaa kohden hyppäämistä-
-treenataan lähtöjä-

Tylsää kun Toope kiihtyy niin paljon ja vain siksi kun mä en osaa, kiihtymisen seurauksena ei enää Toopekaan osaa. Toopella on kuitenkin älyttömän vahva mielyttämisen tarve mua kohtaan ja jotta tässä lajissa pääsisi eteenpäin edes sen 8 estettä, pitäisi osata ohjata siten että tuo onnistuisi...

Välillä tuntuu tosi hienolta kun tehdään suunniteltua perustreeniä, jossa pääsen palkkaamaan Toopea tosi paljon, eikä sen tarvitse kysyä & kiihtyä. Sitten taas välillä (kuten tänään) tuntuu ihan mahdottomalta ajatuskin saada tuosta -oikeaa agilitykoiraa- koskaan.

619571.jpg
-se on niin ToTo-