Hyvää hyvyyttäni päätin treenata ToTon kanssa tokoa..

Aloitettiin merkillä, jota vahvistin paljolla palkalla. Sitten merkin kautta ruutuun lähetyksiä ja kaikki sujui loistavasti, oltiin aika tyytyväisiä toisiimme!

Sitten piti treenata luoksetulon stoppeja puskan kierrolla, mutta dracula-pentu vähän kuumeni ja sen sijaan että olisi kiertänyt sitä puskaa, se nappasikin käteen kiinni. Mä purin tietysti takaisin, että olipa rentouttavat treenit!

Jätettiin puska sitten oman onnensa nojaan ja treenattiin sitä luoksetuloa ihan suoralla, ekaa kertaa pitkästä aikaa kokeilin joko olisi ostanut suullisen käskyn, ei ollut ei..
..päädyin sitten palaamaan käsimerkkiin takaisin, Toopen kanssa en jaksa tahkota asioita mitä se ei osta edes lukuisten vahvistustenkaan jälkeen. Käsimerkillä stoppi oli kyllä hieno ja suullisella maahanmenokin mainio, joten pitäydytään tässä.

Iltatreeneissä ToTo treenasi tunnarikapulan pitämistä, joka toisella palkkasin pitämisestä ja joka toisella luovutuksesta, Toopen mielestä tämä on ehkä siistein leikki ikinä! Lisäksi treenattiin kaukoja tennarilla & kolossa, palkka seisomisista.

Jatsi treenasi päätä, tämä on hyvässä mallissa. Liikkeen alku ja loppu-osa kunnossa, pallo on piillossa, enää aika kuntoon ja sitten tämä voidaan siirtää häiriöön.