Päivän tokopläjäys sisälsi tunnarin Toope teki tunnarin kahdesti ja Jatsi kerran, kaikki tunnarit loistavat!

Sitten siirryttiin treenaamaan meidän -uutta- alusta&kontakti systeemiä, Jatsi kekkasi idean tosi nopeasti, ei tainnut tulla kuin pari hutia. Muutaman kerran nähtiin niin hieno suoritus että oksat pois..

ToTo teki enemmän kuin ajatteli, joten sille tuli muutama huti enemmän, mutta toisaalta sillä ei ole vanhaa koulutusvirhettä alla, joten sen kanssa pääsi selkeämmin toivottuun tulokseen.

Vielä ei osaa sanoa tuleeko tämä koskaan toimimaan -oikeasti- mutta ainakaan tämän(kään) treenaamisesta ei ole mitään haittaa, koska meillä oli ihan superhauskat treenit!

Illalla Tky-treenit

Tänään liikeinä liikkeestä istuminen osalle porukasta, tämän liikkeen opetusvaihtoehdot esitteli ToTo ja osalle porukasta seisominen, jonka esitteli Jatsi. Toisena liikkeenä nouto puu/metsku taas tasosta riippuen, Jatsi hiiviskeli puisen noutokapulan kanssa ja ToTo esitteli metskun.

Viikon tehtävinä vaihtoehtoisesti temppu -vilkuta- (ToTo) tai temppu -pupu- (Jatsi) ja toisena tehtävänä merkki, Jatsi  näytti valmiin merkin ja sitten ToTon piti esittää eri tapoja opettaa merkki, -bileet- meni vielä hyvin ellei loistavasti mutta kiertämisessä Toope repesi..
..näin saatiin sitten ihastella hurjasti pyörivää ToToa !! Yritin vielä Jatsin kanssa näyttää kiertämisen opetusta mutta sitten repesi myös Jatsi, sekin pyöri ja kaatoi merkin ja vaikka mitä..

Summasummarum, ihanaa kun koirilla oli niin kivaa tuolla vaikkei nyt saatukkaan näytettyä mallia ihan oikea-oppisesti. Halli on täynnä hajuja, liukas,ahdas ja odottelevat koirat rähisevät aika lailla, tuollaisessa paikassa kun saa koiransa toimimaan vapautuneesti ja sydämellä, tuntee olevansa voittaja!!

638494.jpg
Jatsin -pupu-