Mikä tästä maanantaista tekee mainion, on Karan vointi. Karkki on pirteä & iloinen. Jatko-ajallahan tässä mennään mutta silti..

ToTo aloitti treenit, ekana otettiin seuraamista lelupalkalla. Palkka nyt vasemmassa kädessä ja ehdin jo ihmetellä itseäni, miksen ennen ole tätä vasemmalla pitänyt, kunnes Toope muistutti nappaamalla palkan kesken seuraamisen tuntiessaan olonsa oikein päteväksi!! Sitten otettiin merkkiä, meni hyvin mutta silti jotain kaipaan vielä..

Luoksetulon stoppia otettiin muutama ja sitten siirryttiin itse luoksetuloon, jossa näppärä ohjaaja taas kerran päätti vaihtaa käskysanan ja nyt päätös pitää! Uudella käskysanalla ei mitään vaikutusta, vähän korvat heiluu ei muuta. Treenattiin sitten uutta sanaa pakona ja näin pitää varmaan tehdä ihan jonkinkin aikaa..

Jatsi pääsi sitten, ekana otettiin merkkiä. Meni kyllä niin hyvin, ettei tottakaan! Lisäksi luoksetuloa suorapalkalla, mutta eihän tuo mun -tokokoira- suorapalkkaa ota, palkka vasta tehdystä työstä on Jatsin motto!! Japsulle sitten luoksetulot -sukuna-

Pellolla laitonta ja frisbeetä, tänään olikin hyvä hanki lumessa romppaamiseen.