Tänään työn alle ruutu, menee järki tuon ToTon kanssa. Tekee aina vaan väärällä ilmeellä! Pelkkä merkki ok, mutta siihen ruutu yhdistettynä = väärä ilme

Tyhjä ruutu, oikealla asennolla mutta väärällä ilmeellä. Lelu-ruutu, oikealla ilmeellä mutta väärässä asennossa. Vaihtoehtoina on lopettaa koko toko, opettaa sekä merkki että ruutu ihan uusiksi tai laskea rimaa ja hyväksyä väärät ilmeet ja asennot, pitää miettiä mikä vaihtoehdoista tuntuisi parhaimmalta..

Jatsin ruudut täydelliset ilmeineen kaikkineen !!

Koska Jatsi ei voi ennen lääkäriä tehdä eilen saatuja jumppiaan, päädyin kokeilmaan ko. harjoitukset ToTon kanssa, meni hurjan hienosti!

553770.jpg
Tätä ilmettä haetaan..

Toimii, toimii, toimii

Koska viikonloppu vierähtää koulutusten parissa, oli -pakko- kokeilla vielä josko jollain tavalla ilme löytyisi ja se löytyi!

Ruutuun muutetiin nyt agi-alusta ja ruudun käskysanaksi muotoutui tällä otannalla -paina-, pitää jatkossa miettiä käskysanaa uudemman kerran ja vahvistaa painamista erillisenä. Merkki oli ongelmallisempi, kokeilin vaikka mitä..

Hetken näytti toimivan kiertäminen, mutta toimiminen loppui tasan siihen kun olisi pitänyt päästä askel eteenpäin eli merkiltä ruutuun, ruutuleikkinä merkki oli vajaa ja stoppaamalla ei ilmettä näkynyt. Vihelsin pelin kerran jo poikki ja päätin pitäytyä suunnitelmassa a) lopetamme tokon..

Hetken mietinnän jälkeen päätin kokeilla vielä kerran ( yritys nro 777 ) ja palasin stoppi+nakki systeemiin ja sieltä se merkin ilme tuli, nakilla on ihmeellinen voima!! Toopella ei vaan voi käyttää leluja, ei ruudussa eikä merkillä, sen toimintakyky häviää vahvan silmän myötä.

Eli nyt pelataan varman päälle ja tehdään tästä liikkeestä -täydellinen- yksinkertaisella reseptillä, paljon alustaa + merkkiä erillisenä ja sitten jossain kohtaa palaset yhteen ja kisaamaan!

Jatsi sai ottaa iltansa iloksi pari terapiaruutua ja oli -niin- onnellinen !!

1062825.jpg
Oikealla ilmeellä merkillä -vihdoinkin-

Kuvat Sirpa Saari