Tänään ei tehty muuta kuin temppuja, ToTo aloitti harjoittelmaan -nolo- temppua, koska ei oikein edennyt tämän kanssa, ei ehditty tehdä muuta.

Jatsi leikki kaukoja ja päätä, temppuna -pupu- seisomasta, meni hienosti! Kara teki päivää & toinen temppua sekä leikki kaukoja, meni tosi hienosti paitsi ettei nähnyt palkkanamejaan joten palkkio tuli aina hurjan myöhään.

Tämä päivä on mennyt pitkälti pohdinnoissa, miten tästä eteenpäin. Pohdinnan alle on päässet kaikki koirat, Karan kanssa on selvät sävelet, puruluu päivässä eli tässä asetetaan elämänlaatu sairautta tukevan ruokavalion edelle. Vettä annetaan edelleen reippaasti. Kiitos Sanna vertaistuesta!!

Jatsin kontaktit pohdituttaa edelleen, ennen päätöstä miten tästä eteenpäin pitäydyn suoraan lelulle juoksemisessa, siitä ei ainakaan ole haittaa..

ToTo pohdituttaa kaikkein eniten ja vähän joka suhteessa, tuntuu etten saa siitä irti koko sen kapasiteettia. Agilityssa pitää hakea nyt niitä onnistumisia, se on selvä. Tokossa pitäisi vielä enemmän paloitella harkkoja, nyt olisi siihen aikaa koska kisoja ei ole edes suunniteltu. Ja temppuilua pitää lisätä, se on tällä hetkellä se eniten meidän suhdetta kasvattava!