Tänään ei treenattu mitään lajia, sen sijaan vahvisteltiin pikkujuttuja..

ToTolla ensin tunnarikapulan pitämistä ehkä 20 toistoa, sitten siirryttiin siihen vahvistettavaan asiaan eli irroitukseen, Toope laittaa mielellään päänsä vähän alaspäin kun otan kapulan ja mä haluan sen pitävän pään ylhäällä. Äkkiä pieni keksi mitä halutaan ja lopputuloksena nousi jo kahdelle jalalle että varmasti olisi tarpeeksi ylhäällä -se on niin ToTo-

Sitten siirryttiin kolokaukoihin, viime kokeilulla ei osannut tehdä pelkillä suullisilla eli tämä työn alle, hyvin löytyivät tänään asennot pelkillä suullisilla käskyillä.

Vimppana seuraamisen täyskäännöstä vasemmalle, tätähän me ei sinäänsä tarvita mutta haluan vahvistaa tuota takapään käyttöä ja tämä on hyvä treeni siihen. Kun täyskäännös sujui, otettiin vielä peruuttamista sivulla, tässä haluan Toopen tekevän tämän lähes takapuoli maassa, ei muuten mutta on niin makeen näköistä..
..hienosti peruutti peppu maata viistäen!

Jatsi aloitti kaukoilla, myös Japsulla pelkät suulliset käskyt tänään. Teki hienot asennot reilulla peruutuksella. Koska matka oli niin lyhyt ei saatu sarjaa otetuksi koska oli aina neljännellä vaihdolla seinässä kiinni, pitää seuraavaksi tehdä sarjaa isommassa tilassa.

Sitten päätä, paljon suorapalkkaa siitä kun pää tipahti suoraan maahan, lisäksi muutama otos liikkeenä jotka meni hienosti!