Tänään tökki lähes kaikki, ekana aamulla kun ei vielä ole edes kunnolla herännyt tulee postitse ilmoitus että -meidän pellolle- rakennetaan parkkipaikka, hei haloo..
..missä me sitten otetaan esineitä, laitonta, viestiä?

Sitten sain postitse tavaraa, josta perille saapui 2/3, niin..

Yläkerran remppa on valmis ja haettiin meidän uusi sänky, joka ei halunnut mahtua portaista ylös. No, se mahtui tai laitettiin mahtumaan.

No, kaikki tämä huomioiden olisi voinut jättää treenaamatta ja Jatsin jätinkin, mutta tuon Toopen kanssa ilmeisesti haluan hakata päätäni seinään! Ei mitään suunnitelmaa, ei ajatusta mutta silti treenataan, just joo..

Hyppynoutoa ei voitu ottaa kun oli liian liukasta, joten päädyin ottamaan metskun vauhtinoutona. Tähän asti kaikki hyvin, eli ToTo teki loistavat metskut, kuten aina. Sitten ohjattuun, ekana merkkiä joka meni hyvin, sitten vahvistin kapulaa ja yritin liikkeenä ja näin alamäki alkoi! Haluan siis vahvistaa kapulaa mutta en vaan voi tehdä sitä sen jälkeen liikkeenä, koska ToTolla on ajatus liikaa kapulassa, stoppaa toki merkille mutta -väärällä ilmeellä- ja tähän ei sitten auttanut edes D-pentujen 9.2 !!!

Ja sitten kun olin tyytymätön (omaan koulutusvirheeseeni) alkoi tuo yksinkertaisuus syömään lunta josta vähän pinna kireällä oleva ohjaaja sitten riemastui kahta kauheammin. Saatiin sitten onnistumisiakin aikaiseksi, kun jossain kohtaa tajusin olla -reilu koiralle- mutta olisi nämä treenit vaikka voinut jättää väliinkin..

Pellolla (vielä siis se pelto on) tehtiin Jatsin suureksi riemuksi esineruutua, Japsu sai hakea 3 esinettä! Laitonta tehtiin lukemattomia määriä, Toopekin teki jokusen..