Tänään 3 starttia Tsaulla, eka radalla eka rima alas, ei paljon huvittanut ohjata sen jälkeen..

Toisella radalla sama juttu, eka rima alas..

Kolmannella radalla olin huolissani vain Jatsista, itse rata ei kiinnostanut mua pätkääkään, mietin ja mietin jätänkö koko radan väliin mutta sitten annoin Jatsille kuitenkin mahiksen tehdä rakastamaansa lajia muutaman esteen verran, se kannatti ellei muuten, sen -ilmeen- vuoksi!!

Jatsi on tänään ollut tosi outo, jäykän oloinen ja Jatsiksi vaisu, jotain taitaa olla pielessä, tietäisi vaan mitä! Nyt Japsu on viikon verran levossa kaikesta treenistä, lenkkeillään pelkästään rauhallisesti, sitten on Piira ja sen jälkeen tsekataan tilanne uusiksi..

ToTo on temppuillut koko päivän, starttien välissä tulimme aina kotiin ja pitihän pientä aktivoida..

Tehtiin ihan tokoakin, ohjattu ja ruutu edelleen mainiot. Agin saralla tehtiin lähtöjä ja puskan kierrolla ohjauksia, menee paljon paremmin toiseen suuntaan,  joten toinen puoli nyt tehotreeniin ja jos vaan ehdin, otan työn alle myös poispäinkäännökset!

Temppuja tehtiinkin sitten enemmän, osaa siis jälleen muutakin kuin iskeä nenää maahan (vaikka sitäkin ihan pikkuisen treenattiin), uusin aivan supertemppu on -taputus- hiukan siistiä kun Toope taputtaa tasuillaan, yhdistin tähän vielä -nolonkin-, eli vuorotellen taputusta ja noloa,siistii..