Olin suunnitellut pääsiäisen ajaksi työstää noutoja, en vaan arvannut kuinka tosissani saankaan tehdä töitä..

Jatsi teki noudot palkatta, menivät tosi hienosti !!! Lisäksi Japsu otti suoran luoksetulon, hieno vauhti ja puskan kierrolla leikittiin stoppeja ja luoksetulon loppuosaa, nämäkin aivan superit !!

Sitten ToTo, ekana tehtiin  ohjattu jossa vahvistin merkin palkkaamalla, itse nouto hieno (vasen). Hyppynoudossa harkattiin vinoja ja ToTo oli oikein pätevä tässä, eli varmat hypyt molempiin suuntiin. Tunnarissa ekalla taas hosumista, nosti väärää mutta jatkoi etsimistä ja toi oman. Lisäksi otettiin muutama suora luoksetulo, jossa oli siinä ja siinä tykkäsinkö..
..vauhti ihan loistava mutta se -ilme-, suorapalkalla leluun lopetimme, jotta saatiin täydellinen luoksetulo loppuun.

Pienen tauon jälkeen otettiin rauhallisia tunnari-harkkoja, matka lyhyt ja ohjaaja lähellä, teki hyvää työtä, ehkä näitä voisi ottaa aina silloin tällöin!

Mutta sitten ohjattuun takaisin, tehtiin nyt liikkeenomaisesti eli vein kapulat Toopen ollessa lähtöpisteessä ja sitten se tapahtui, merkille ok mutta merkiltä ei voi lähteä vasemmalle, ei vaan voi..
..Toope kyllä kasvattaa mua enemmän kuin kaikki muut koirat yhteensä, kokeilin siis vaikka mitä mutta kun siitä ei voi lähteä vasemmalle niin siitä ei voi ja piste.

ToTollahan tulee aina aika ajoin tuollaisia -en voi, en kykene- juttuja jotka selkeästi liittyvät aina johonkin suuntaan, eli nyt aloitamme pääsiäisen vieton tilanteesta jossa pikkukoira ei kykene lähtemään merkiltä vasemalle! No, me treenataan, treenataan ja treenataan, tässähän ei auta nyt mitkään kikkakolmoset vaan liike ja ainakin vasen suuntana on vaan opetettava ihan uudelleen, en voi kuin jälleen kerran todeta
-se on niin ToTo-