Pähkäilin aikani miten lähtisin nyt korjaamaan virhettä / opettamaan asiaa uudelleen, hetken aikaa mietin suullisia suuntakäskyjäkin mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä tiedän sen olevan turhaa..

Päädyin suuntien erottelutreeniin, joka aloitettiin ihan sisällä alustan + naksun kanssa, tämä sujui tietysti loistavasti mutta välimatkat minimaaliset, joten siirryimme alustojen kanssa ulos treenaamaan. Aluksi näyttikin valtavan hyvältä ja mietin jo, onko tässä mitään ongelmaa mutta ongelma tuli uudelleen pintaan kuin vahingossa, eli jos otti 2 toistoa toiseen suuntaan ei kyennyt enää sen jälkeen vaihtamaan suuntaan vaan lukittautui koomassa paikoilleen.

Ensimmäisen treenisession aikana pääsimme jo harkkaamaan kapuloillakin, ToTo sai monta, monta onnistunutta toistoa ja niitähän tässä nyt haettiin.

Toisessa sessiossa aloitettiin alustoilla ja jatkettiin kapuloilla, joka toinen vasen joka toinen oikea sujuu hienosti mutta 2 vasenta ja sitten oikea tai toisinpäin edelleen vaikea, tosin nyt ei enää jumita mutta ei kyllä välttämättä ohjaudukkaan..
..sitkeästi vaan haettiin onnistumisia, alustoilla pääsen palkkaamaan nopeammin itse suunnasta, joten otin niitä eniten.

Sitten kolmas ja viimeinen sessio, tauon aikana vaan kapulat olivat hävinneet mystisesti (Toope oli taukoillut pihalla), toinen kadonnut kapula löytyi helposti, se oli tietysti kuusen alla mutta toinen kapula aiheutti vähän etsimistä ja löytyi lopulta A-esteeltä..

Viimeinen treeni kaikkein paras, kyllä ne toistot tekee tehtävänsä!! Ensin alustoilla kerran oikea, 2 kertaa vasen, sitten suoraan perään kapuloilla oikea ja VAU mikä suunta&nouto!! Nyt vaan tehdään joku tuhat toistoa tässä pääsiäisen aikana niin eiköhän se siitä..

MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE !!

1264242.jpg
TOIVOO TOOPE PERHEINEEN (kuva Sirpa Saari)