Aamulla ToTo pääsi tekemään pujottelu-treeniä, nyt menikin valtavan hyvin kun ohjaaja tajusi helpottaa tarpeeksi..
..eli aloitettiin helpolla puolella jossa palkka ohjaajalta, vaikea puoli jossa palkka ohjaajalta, helppo puoli wubba päässä, vaikea puoli wubba päässä jne jne jne

Kun kaikki pujottelut olivat sujuneet hyvin, piti vähän -fiilistellä- ja tehdä helpolla puolella irtoamisia sekä sivusuunnassa että eteenpäin, eipä tuo kamalasti välitä minne mä irtoilen kun tietää mitä on tekemässä !!

Lopuksi vahvistelin hallilla päätä naksulla, päät hienot !!

Päivän tokotreenit aloitti Jatsi, otettiin noudot jotka menivät tosi superisti, ei mitään huomautettavaa. Tehtiin vielä uusi kierros, jossa palkkasin ohjatussa merkin, hyppynoudossa kehuin upeasta metskun otosta ja tunnari otettiin pitkällä matkalla vauhtitreeninä.

ToTon noudot ei sitten olleetkaan ihan niin hyvät..
..ohjattu oli vähän varsamainen, eli kun ei ollut nähnyt kapulan vientiä, risteili vähän vaikkakin otti hienosti suunnan. Hyppynouto hieno, tunnarissa hosui ja toi väärän, jota en ottanut vaan toistin -oma- käskyn jolloin meni uusiksi kapuloille ja tarkensi hyvin!

Toisella kierroksella otin noudot palkatta, ohjatussa ekalla liian jyrkkä suunta joten uusittiin tämä jonka seurauksena upea ohjattu, merkit olivat tänään kaikki buenot. Hyppynouto edelleen hieno ja tunnarin palkkasin sitten lennosta!

Otettiin Toopen kanssa vielä luoksetulo-treeniä, luoksetulot stoppeineen upeat. Hyvä Topo !!

UKK 15 000 m