ToTo pääsi tänään Kupittaalle treenaamaan, aloitin seuraamisen kylmiltään ja niinhän tuo oli intoa täynnä kuin ilmapallo ja tasaantui vasta toisella yrityksellä, joten ei enää ilman virittelyjä !!

Idarissa tehtiin makuuta lelulle, pää & asento pysyy hyvin mutta pää ei tahdo laskeutua ekalla käskyllä maahan asti, eli tätä on vahvistettava ja PALJON !! Idarin istuminen ja seisominen suorapalkoilla. Luoksetuloa suorana leluun, kerran suorana sivulle asti joka selkeästi suorapalkka-luoksetuloja hitaampi eli tämä myös työn alle!!

Ruudut tänään hienot, paitsi pää ei laskeudu ekalla käskyllä. Lopuksi vahvistettiin pään laittoa maahan, ei niin hyvällä menestyksellä, tämä pitää siis työstää aivan erillisenä ja häiriöttä!

Tehtiin myös p.makuu yhden koulutettavan seurana, tämä meni hurjan hienosti vaikka häiriötä oli ihan kiitettävästi, ohi kulkea poikaporukka yritti saada koirat viheltämällä luokseen/nousemaan, mutta eivätpä onnistuneet..

Iltatreenit

Toope treenasi päätä sivulta liikkeenä, luoksetulon maahanmenona sekä kauempaa stoppi + maahan (ruutu), mielellään lintsaisi vähän eli joko ei laita päätä välittömästi tai toisena vaihtoehtona iskee pään maahan ja nostaa salamana ylös. Naksuteltiin tätä sitten ja alkoi toimimaan hienosti, pitää nyt vaan naksutella tämä kuntoon ennen kuin yhdistää liikkeisiin, ettei tarvitse -varsinaisissa- treeneissä vääntää turhaan.

Japsula treenasi kaukoja, nyt kaukot täydelliset läheltä ja ohjaaja istuen lattialla, pitäisi varmaan pikkuhiljaa hinata itsensä seisomaan tai pidentää edes matkaa..
..no, kai ne MM-kisoissa sallii sen että mä istuskelen siellä koiran edessä, vai salliiko?

UKK 12 000 m