Tänään taas vuorossa agi-kurssi, Jatsi aloitti tuttuun tapaan, ensin tehtiin radan alku "omalla tyylillä", ei mennyt hyvin ja taivuttiin Jaakon tyyliin joka toimi kyllä kertakaikkisen hienosti !!

Ympyrä saatiin tehdä omalla tyylillä mutta sitten, olisi putken jälkeen pitänyt valssata !! Tarjosin jopa peruuttamista valssin tilalle mutta ei vaan käynyt, pitkin hampain mä sitten valssasin sen kohdan, ei siinä etteikö valssi olisi tuohon kohtaan varsin mainiosti sopinut mutta kun se valssi piti tehdä aika -pelottavassa paikassa-

Mitäköhän tästä tulee, pian olen peruuttava & valssaava ohjaaja..

Mutta sitten ToTo, suureksi hämmästykseksi radan alku muutettiin helpommaksi meidän ryhmälle ja olin jokseenkin varma että selvitetään kaksi ekaa estettä ja näin myös tapahtui..
..Eikä siinä kaikki, tehtiin neljä, viisi estettä ja loppuhuipennukseksi kahdeksan estettä, voi vau!! Jo toisen kerran puolen vuoden sisällä kahdeksan esteen rata, mihin tämä mahtaakaan johtaa?

Kaikkein hienointa oli, että tehtiin rataa Toopen kanssa yhdessä eikä pikkukoiran tarvinnut kysellä mitään, ekaa kertaa kokeiltiin suhinaa ennakoivasti ja toimi, se on Toopelle paljon!!

Välillä agility on siis hauskaakin, kiitos Jaakolle tämän illan treeneistä!