Koska p.oloja on -niin- tylsä treenata ja treenattavia koiria 2 kpl, päätin vähän oikoa ja otin molemmille p.olot yhtäaikaa..
..ensin istuminen, josta vapautus lelulle (Jatsi vapautui ekana), sitten makuu jossa sama homma (edelleen Jatsi vapautui ekana), tämä meni ihan hienosti!!

Sitten Jatsi aloitti treenit, otettiin suoraluoksetulo uudella käskyllä & vanhalla metodilla, meni hyvin eli se käskysana taitaa olla vain mua varten, enemmän nyt leikkinä tätä ilman isompia kikkailuja! Hyppynouto ensin pienellä puulla ja sitten metskulla, molemmat loistavat! Vauhtitunnari pihan poikki lopuksi!

ToTolle ensin suora luoksetulo leluun, sitten ruutu jossa palkka maahanmenosta (tää on edelleen upea), toinen luoksetulo jossa vain loppupätkä, palkka sivulletulosta. Vauhtitunnari pihan poikki, teki tosi makeen suorituksen. Lopuksi pitkältä matkalta suora luoksetulo perusasentoon asti, muuten ok mutta jouduttiin ottamaan alku uusiksi muutamaan otteeseen, kun pää ei pysynyt maassa, ei pysynyt..

Palkaksi loistavista treeneistä Toope pääsi ottamaan vielä muutaman A:n kontaktin, jotka hienot! Lisäksi otettiin vielä terassilla muutama yksilöp.olo toisen häiriköidessä, Jatsin makuu hieno, samaten Toopen istuminen.

Nyt on koiruksilla viikonloppu totaalivapaata, maanantaina sitten uusin kujein !!

UKK 6 km