Jatsille tänään vain hauskoja noutoja, on tosi hienosti ostanut pitämisen! Päivällä hyppynoutoa puulla ja odotuksen jälkeen vapautus + palkka ja nouto vauhdista, palkka pitämisestä! Iltatreeneissä samalla tavoin mutta nyt liikkeenä ohjattu, ajattelin tuon alun vapautuksen siirtää tähänkin!

ToTo sen sijaan teki tänään liikkeet palkatta, kahdessa osassa ja molempiin sisällyttäen 1 x p.olo. Ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin toivonut mutta tätä palkkaamattomuutta on päästy nyt treenaamaan tosi vähän eli enemmän sitä nyt vaan mukaan treeneihin.

Eka osio p.istuminen, lyhyt seuraaminen, idarin seisominen, luoksetulon loppu-osa ja ruutu jossa palkka valmiina. Ei palkkaantunut tarpeeksi mun kehuista mutta sen sijaan tarjosi hienosti sivulletuloa ja palkkasi itsensä tällä, no ei huono sekään..

Toka osio p.makuu, ohjattu yhdellä kapulalla, tunnari, hyppynouto ja kaukot. Kakkos-osio jo ekaa parempi, eli nopsaan siedättyi siihen ettei palkkaa tipu heti ja/tai jatkuvasti. Nyt kisoja ajatellen en enää ota palkatta näin pitkiä sessioita vaan treenaan kisapalkkausta erillisenä leikkinä ja palkkailen liikkeet kisapalkalla + viiveellä.

Iltatreeneissä Toope teki ohjatun ja ruudun + puskankierrolla stoppeja. Lisäksi leikittiin vähän kisapalkkausta, joka meni tosi hienosti!

Nyt Toopella onkin jännä viikonloppu edessä, huomenna agi-treenit kuukauden totaalitauon jälkeen ja la+su pentuetreenit, Toope ehkä odottaa ensimmäistä kuin kuuta nousevaa, minä taas palan halusta nähdä kaikki Topeliuksen sisarukset!!