Viikonloppuna ei luonnollisesti treenattu juurikaan, kerran käytiin läheisen koulun kentällä ottamassa lähinnä ruutua + vähän seuraamista & idarin asennot.

Näissä treeneissä Jatsi oli superpätevä, mutta Toope sen sijaan teki vähän sinne päin..
..sisätokoina temppuiltiin ja otettiin parikaukoja, näissä taas ToTo oli oma hilpeä itsensä!

Tänään työn alle noudot, Jatsi teki kaiken superhienosti. Ohjatussa merkki täydellinen (muu osa tästä liikkestä on aina täydellinen), hyppynouto ensin puisella, sitten iso hurrri hiipimällä ja perään vielä hyppynoutona, nämä meni han superisti !! Tunnari pihan poikki ja OLI VAUHTIA, mutta oli myös tarkkuutta, eli alan olemaan tämänkin suhteen aikas toiveikas!!

ToTo sen sijaan menee vaan huonommaksi mitä enemmän treenaa.. Tekee kyllä mutta ei sillä tavoin mitä osaa ja mitä haluan, jostain syystä en saa siitä kaikkea irti, en edes puoliakaan !!

Teknisesti Toope liikkeet on kunnossa ja varmasti niistä saisi kisoissakin kymppejä mutta mutta, en tee mitään keskinkertaisella tokokoiralla, ellen saa Toopea tekemään tokoa sydämellä saa laji vaihtua! Vielä ei kuitenkaan heitetä toivoa vaan nyt päätin pilkkoa Toopen tokon aivan pieniksi paloiksi ja katsoa mitä sillä saadaan aikaiseksi. Ihan hirveän toiveikas en kuitenkaan ole, koska Toopen treenit on olleet aika pienissä paloissa jo nyt, eli voidaan mennä tällä systeemillä myös ojasta allikkoon..