ToTo otti jo eilen illalla varaslähdön treenaamalla suunniteltuja asioita, meni muuten hienosti mutta idarin istuminen tuotti hankaluuksia, lelupalkka ei vaan toimi kun vahvistaa asentoja !!

Tänään aloitettiin idarin asennoilla ja namipalkalla, kaikki asennot loistavat. Istumisessa annoin avun, koska halusin vetää varman päälle! Luoksetulo suorana, tulee lujaa mutta ei täysillä, pitänee vahvistaa suoraan leluun hetken aikaa..

Ruutu edelleen itkettävän ihana, palkka sekä sivulletulosta että toistolla pysymisestä. Tunnari x 2 !! Seuraamista otettiin paljon, nyt namilla palkaten ja irtosi tosi hienosti jalasta pitäen silti paikkansa, eli nami-lelupalkalla pystyy näemmä kätevästi säätelemään tätä. Lisäksi harkattiin erityisesti vasemmalle käännöksiä ja takapään käyttöä, pää + olkapää aiheuttaa ylityöskentelyä, eli pelkkä olkapää riittää (pelkkä pää taas ei tehoa tarpeeksi)

Jatsi aloitti suoralla luoksetulolla, uusi käsky ei ollutkaan niin mainio mitä eilen mutta katsellaan..
..sen sijaan ruudusta luoksetulossa tämä toimi hienosti!!

Pihan poikki hiipiminen pienelle metskulle ja hyppynouto pienellä puisella, nämä valtavan hienot!! Mutta sitten se p.makuu, ei toimi pää, ei toimi..
..pää maassa menee vinoon ja tätä ei haluta, joten pää saa olla pystyssä kuten ennenkin mutta tätä on nyt vaan treenattava !!!

UKK 3 km