Sateen sattuessa -taas- tehtiin päivätreenit sisällä, lähinnä vain temppuiltiin.

ToTo teki kapulan pitämistä, alustalle syöksyä, noloa sekä vilkutusta. Jatsi teki kapulan pitämistä, alustalle syöksyä ja läpimenoa. Lisäksi otettiin yhteisp.olot, joissa Japsula tarjosi nyt makuussa päätä maahan vaikkei sitä haluttu, eli tätä oikeaa asentoakin vahvisteltiin sitten..

Sitten itse treeneihin (ja aina vaan sataa) jossa liikkeenä ruutu ja teemana motivaatio !! Jatsille monta merkkiä palkaten stopista ennen kuin laskin ruutuun, jossa alusta ja sinnehän tuo -syöksyi-, muutamia toistoja näin ja oli kivaa !!

ToTolle iskin alustan myös merkin taakse ja näin saatiinkin hienoja merkkejä aikaiseksi. Myös ruutu alustalle hieno, mutta nämä yhdistettynä eli ruutu merkin kautta on vaisu, luultavasti pettyy kun ei saa merkiltä hienosta alustasta palkkaa vaan liike jatkuu, eli tämäkin pitäisi opettaa taas irrallisena kahden alustan leikkinä tai käyttää yhtä alustaa joko merkillä tai ruudussa, ehkä päädyn jälkimmäiseen, jos vaikka kokeilisi namikippoa vaihteeksi ruudun palkkana, tai tai tai..

Toopen kanssa lopuksi vähän puskan kiertoa joka alkaa jo näyttämäänkin joltain, ehkä se sen oppiipi!

Ennen kursseja vielä kokeiluja yllä olevan mukaisesti, eikä toiminut. Namikuppi ruudussa toimi mutta sama matala asento yhdistyi siihenkin kuin leluunkin + ruutu veti ihan liikaa ja merkki huononi, plääh..

Illalla ajaessani kotiin, päätin vielä kokeilla kertaalleen, suunnitelmana oli 2 alustaa + hetsauksella muistutus ja TÄMÄ TOIMI, JEE !!! Ekaa kertaa ikinä tuo pieni teki ruudun -täysillä & ilmeellä-

Pakko oli sitten juhlistaa tätä onnistumista myös Jatsin kanssa, joten Japsukin pääsi ruutuilemaan iltamyöhällä, Japsukin teki elämänsä ruudut, joten ei voi olla kuin tyytyväinen!!