On päiviä jolloin kaikki onnistuu..

Aamupäivällä pojat heittivät talviturkin pois, Jatsihan otti varaslähdön uimiseen jo renkaan leirillä mutta tänään pääsi Toopekin mukaan. Jatsi nautti uimisesta entiseen malliin mutta ToTo ei tänään lämmennyt uimiselle vaan vaihtoi lajia, uusi laji uimahypyt. Kieltämättä aika makeita hyppyjä Toope tekikin, kaikki Toopen tuntevat voivat kuvitella silmissään kun se pongahtaa ensin pari metriä ilmaan ja sieltä syöksynä veteen..

Treeneissä Jatsi teki päivällä tunnarin ja hyppynoutoa pienellä metskulla. Iltatreeneissä kaukoja & hyppynoutoa, hyppynouto alkaa näyttää tämän vapautusleikin myötä aikas kivalta !!

ToTo pääsi tekemään myöskin hyppynoutoa ja tunnarin, lisäksi otettiin muutaman tunnarin pitotreeni leikkinä. Sitten päädyin kokeilemaan puskan kiertoa ja niinhän tuo kiersi kuin kuka tahansa -normaali koira-, ihan ääneti ja kiehumatta (kiitos Hanna). No, jos tämä sujuu niin varmaan sujuu sylkkärikin ja sujuihan se, aivan kertakaikkisen loistavasti (kiitos Katri). Sylkkäri toiseen suuntaan ei ollut niin joustava mutta lisää treeniä..

Iltatreeneissä kaukoja, jotka olivat kertakaikkisen makeet!! Idarin asennot suorapalkalla ja kun kerran tänään kaikki sujuu, tein istumisen avuitta ja istui varmaan nopeiten mitä kukaan koskaan ! No, kun kerran eletään päivää -kaikki onnistuu- viimeinen ongelma työn alle, eli tämä geenivirheestä johtuva vasemmalle käännös. Aloitin -takaa- tempulla paikalla mutta nyt seisovasta asennosta, sitten liikkeestä -takaa- temppu käännökseen yhdistettynä ja lopuksi jo ilman apuja loistavaa takapään käyttöä!!

1506968.jpg
ToTo THE DEE-pentu !!!
(kuva Leena Partanen)