-Kiitos kaikille osaanotoista-

Ahdistavan shoppailun (niitä hautajaisvaatteita) jälkeen päätin treenata ToTon kanssa pitkään ja hartaasti, ensin aloitettiin tilanteen tarkistuksella eli evl kisamaisesti & palkatta läpi, tosin kahdessa osassa.

P.istuminen kehän rakennuksen ajan, ok. Sitten kisavirittelyt ja kehään, seuraaminen oli ehkä aavistuksen levotonta, mutta tätähän ei olla treenattu pitkään, pitkään aikaan. Idari oli upea, pieni ennakointi näkyi ennen istumista, odotti kovasti seuraavaa käskyä mutta muutoin hieno suoritus!

Luoksetulo lähes täydellinen, aavistuksen enemmän vauhtia (varmuutta) seisomisen jälkeen saisi olla. Vimppana tässä osiossa ruutu, joka suoraan lelulle.

Sitten hetken leikkimisen jälkeen osaan II, ohjattu varma ja vauhdikas, hyppynouto aivan rutiinilla (kuten aina), mutta tunnarissa hosui ja toi väärän, jota en ottanut ja kävi sitten hakemassa oikean. Ehkä tästä johtuen (mun moka kun alan kisatreenissä korjailemaan, näin alkeellista virhettä ei saisi tehdä mutta ehkä omat ajatukset ei ole ihan kasassa tässä tilanteessa) veti kaukojen jätössä pään maahan eikä noussut sieltä millään ilveellä, eli tämäkin meni uusiksi..

Tämän jälkeen sitten alkoi itse treenaus !! Koska ruutua ei otettu kisatreeneissä muutoin kuin palkalle, otin tämän ensin työn alle ja Toope teki valehtelematta ehkä yli 100 ruutua, merkkiä lukuunottamatta joka tänään siis upeaakin upeampi mätti ruudussa kaikki, mutta saatiin se aikas makeen näköiseksi loppuviimeksi!!

Eli merkki bueno kun virittelee -oikein-, ruudussa suoraan maahan (+pää) ja vain käskystä, Toope hiffasi tämän leikin nopeasti ja kaikki minkä tuolle saa leikkinä opetettua, toimii !! Apuna käytettiin myös alustaa harkoissa joissa treenattiin paikkaa, Toopehan kadotti tänään paikan lisäksi myös koko ruudun ja haki vaan kapuloita pitkin pihaa, meille ei varmaan tule ongelmaa jos ohjattu on ruudun jälkeen mutta toisinpäin ehkä..

Tunnari hiottiin tietysti kanssa, tässä toistoja ehkä 10 ja kaikki -tarkkuusleikkinä-, johon kuuluu tietysti edeltävästi vilkuttaminen, tiedä mitä ne tuomarit tykkää siitäkään kun Toope vilkuttaa ennen tunnaria..

Kaukoja ei ihmeemmin hinkattu, lähinnä hain oikeaa virittelyä jolla pää jää ylös, jolloin ei mitään ongelmaa tietysti ole ja jatkossa pitää olla tarkkana ettei turhaa paineista nuorta koiraa -kisoissa- / -kisatreeneissä-

Loppu hyvin, kaikki hyvin eli Toopen treenit kokonaisuudessaan menivät hienosti !!

Jatsi vietti edelleen treeneistä vapaata, sen sijaan vierailtiin eläinlääkärillä tosin vain rokotuksia hakien.Samalla reissulla otettiin verikokeet -ihan varmuuden vuoksi- ja ne ok!! Illalla päätin sitten ottaa Japsun kanssakin edes jotain ja hinkattiin hyppynoutoa, jossa kaikkein tärkein (yllätys,yllätys) on mun viritys, hyvällä virityksellä tekee hyvällä vireellä !!