Kun tarpeeksi kouluttaa agilitysuuntautuneita, voi muuttua sellaiseksi myös itse -pelottavaa-, mutta niin vaan tämä aamu aloitettiin tehokkaalla agitreenillä..

Jatsi treenasi A:n jälkeistä esteen takaakiertoa, tämä kontaktin jälkeen edessä oleva este on Jatsille tosi vaikea kiertää, mutta nyt onnistuttiin huippuhienosti !! Lisättiin harkaan esteen jälkeinen takaaleikkaus, joka taas Japsulle -pala kakkua- ja tästä kepeille keppikulmaan joka todellakin piti hakea, ei voinut vaan sujahtaa sisään, tästä vielä A:lle jossa kontaktin otosta edessä olevalle palkalle. Superhyvä treeni !!

Sitten vuoroon ToTo, pätkittiin sama treeni ensin ihan pieniksi paloiksi. Takaakierto on Toopelle suht helppo, joten enemmän hinkattiin takaaleikkausta, mutta tämäkin saatiin onnistumaan aikas nopsaan (kun ohjaaja kerrankin osasi helpottaa tarpeeksi) ja sitten sama keppikulma Toopelle ja sehän meni kuin vanha tekijä, pentu osaa siis enemmän mitä olen ymmärtänyt,..
..Ja sitten mentiin samaa harkkaa kuin Japsu eli A - takaakierto - takaaleikkaus - kepit ja tästä palkka, nyt olen saanut vääränpuolen vimppavälin kuntoon yksinkertaisesti laittamalla palkan sinne, agi on aika helppoo !!

1552756.jpg
ToTo kontaktilla (kuva Sirpa Saari)