..pitää mielen virkeänä ja kukkaron pulleana (jotenkin tähän malliin ne tuolla R-kiskalla mainostavat ToToa)

En kyllä tämän päivän kisojen jälkeen allekirjoita kumpaakaan, mieli ei varsinaisesti ole mitenkään virkeä ja kukkarokaan ei pullota, tosin sinne kukkaroon olisi voinut tunkea palkinnoksi tarjotun ruokasäkin..

Mietin pitkään kisaanko nyt Toopen kanssa olleenkaan, mutta ilman kisatilanteita ei kyllä oikein saa käsitystä siitä, missä mennään eli päädyimme Maskun hellekisoihin! ToTo tapansa mukaan keksi taas ihan uusia treenattavia asioita, ei tuon kanssa kyllä elämä tylsäksi käy..

Oheiset kuvat Saari Sirpa!

P.olot oli HYVÄT, viime kisojen virheet oli korjattu ja tulos sen näköinen! Seuraaminen ehkä aika lailla entisenlaista, ihan hyvät pisteet saatiin, eli vaikka itse en ole Toopen seuraamiseen aina täysin tyytyväinen, tuomarit tykkää, tärkeä pointti sekin!

1585920.jpg

Idari hyvä, viime kisojen virheet oli korjattu joten ihan mallikas idari. Luoksetulossa sen sijaan himmasi (odotti stoppeja) tosi paljon eli vaikka tämä liike pisteiden valossa ok, tämä pitää -korjata-

Ruudussa mokasi sekä koira että ohjaaja, Toope ennakoi stoppia mutta oli selkeästi ruudussa joten käskytin pienen suoraan maahan ja kun Toope laittaa pään tässä maahan, laittoi se oikein sievästi nenän siihen ruutunauhan päälle, tästä siis ihan tyhmä 0. Tyhmä siksi ettei Toope mennyt tarpeeksi syvälle ja tyhmä siksi, että olisin saanut sen helposti siirrettyä sisemmälle..

1585921.jpg

Ohjattussa tapahtui jotain tosi mystistä, ihan ok ohjattu siihen asti kunnes sylkäisi kapulan matkalla eikä ottanut sitä takaisin kuin lisäkäskyllä, siis ihan tosi outoa..

Hyppynouto ihan entinen ja tunnari 2 päivän tehokuurin jälkeen onnistui !!!!!!! Viime kisoissa ei osannut tunnaria ja kun en ajatellut kisata en tätä treenannut, kunnes sitten pari päivää aiemmin heräsin tämän liikkeen olemassaoloon, hyvät treenit tuottivat tulosta!

1585922.jpg

Kaukoissa iski -kooma- eli ei ottanut kontaktia sivulla ja ilman kontaktia on turha antaa käskyjä, vanha totuus joka taas unohtui, eli en saanut koomailiaa sivulta maahan edes toisella käskyllä joten tässä kohdin sanoin heippa ja keskeytettiin kisa.

Sitten seurasi palkintojenjako, jossa meidät palkittiin kolmannesta sijasta, vähemmän ystäväliliseen sävyyn ilmoitin keskeyttäneeni enkä halua ruokapussia!

Kotiin päästyä treenasin Jatsin kanssa, voi mitä terapiaa!!! Terapian ansiosta pääsi ToTokin vielä treenailemaan, eli korjattiin kisoissa tulleet mokat. Molempien treenit menivät tosi hienosti !!

Summasummarum, jos nyt sitten korjaa tämän kisat mokailut seuraavaan kisaan mennessä ja jatkaa kisa kisalta tähän malliin, ne virheet loppuu jossain kohtaa (ellei Toope aloita uutta kierrosta). Tässä kisassa sain kuitenkin viriteltyä Toopea jossain kohdin aika makeestikkin, vielä tuon palkkauksen kanssa on hienosäätöä mutta kaikki aikanaan..

Nyt Toope saa tokovapaata ja alkaa Jatsin kisavirityskausi..