Ennen Toopen agiryhmää, otettiin pihalla pikkuisen kiitoa. Aika simppeli "rata" A - hyppy - kepit - hyppy, lähinnä harkan tarkoituksena oli yhdistää pikku hiljaa sekä kontaktia että keppejä "radalle", nythän niitä on tehty lähestulkoon erillisinä!

Jatsi sai näyttää pennulle mallia ja suoriutui omasta osuudestaan hienosti, paitsi kontakti oli tosi hidas, vahvistin tätä sitten Wubballa ja johan alkoi nopeutumaan.

ToTo suoritui harkasta myös todella hienosti, ei enää puhettakaan jumista vääränpuolen kepeillä, sen sijaan A:lla jäi keikkumaan kun oli väärällä puolella ja takana, tätä pitää muistaa taas treenata!!

Sitten olikin vuorossa ToTon agitreenit, oltiin ajoissa paikalla ja kokeilin vähän omin päin saisinko rataa edettyä ja PAH, en saanut edettyä..

Ekana oli 4 hyppyä, niin ei varmaan kuullosta kovin monimutkaiselta mutta kun niitä ei saanut ohjata muuten kuin peruuttamalla, no sitä peruuttamista tässä ollaan harkattu jo pitkään joten en edes sanonut vastalausetta vaan kiltisti kuljeskelin siellä radalla -takaperin-. Itse asiassa saatiin tämä alkuhässäkkä tällä tavoin toimimaan aikas makeesti, tuota pitää treenata lisää (kiitos Jaakko)!
Tietysti tässäkin oli mutkia matkassa, kun koutsi ei voinut millään käsittää ettei ihmisen vasen käsi toimi jos se kulkee takaperin..

No, sitten päästiin putkeen (Toopella oli taas tänään oikea raivo putkia kohtaan) & putken jälkeiseen elämään, jossa saatiin Toope kiertämisen kautta oikealla linjalle & hyppäämään ja KYLLÄ, mä olin siellä radalla taas takaperin..

Mitä tänään opimme -ohjaa & ohjaa takaperin-