Aamulla treenasi Jatsi, otin p.olot "väärinpäin" eli ensin makuu ja perään istuminen josta piiloon palkalle, meni loistavasti!

Sitten Jatsi pääsi kuppikselle treenaamaan, häiriönä oli pari kentällistä jalkapalloa ja risteileviä luokkaretkiläisiä, hyvät häiriöt!

Ekana tehtiin seuraaminen ja luoksetulo, palkaksi ruutuun. Perään ruutu liikkeenä, oli super! Sitten luoksetuloja & stoppeja puun kierrolla. Kaikki noudot ok (jopa tunnari, vaikka tehtiin hurjassa tuulessa). Kaukoja leikittiin, samoin idarin asentoja.

Myöhemmin kuppikselle pääsi ToTo, joka treenasi veljensä kanssa vuorotellen (haettiin näin pojille myös odottelua). Toope suoriutui treeneistään loistavasti, p.olon istuen (Turo makasi), tunnarissa otti rajun tuulen ansiosta oman viereisen, toistolla oma. Ruudussa stoppasin ruudun taakse, läheltä otettuna ihan keskelle. Muita virheitä ei sitten tullutkaan, eli tänään Toope osasi tosi hienosti!!

Iltatreeneissä sitten Jatsi teki idarin, palkkasin kaikki mukaanlähdöt. Ohjatussa vahvistin suuntaa (kapula 5 m & 10 m). Lisäksi tehtiin hyppynouto ja tunnari vauhtiliikkeinä!

ToTon kanssa vahvistuksia, idarissa mukaanlähdöt, luoksetulon vauhti, merkki ja ohjattu erillisinä. Tunnarissa tehtiin sekä liikkeenä että yhden piilotusta. Nyt olen kisojen jälkeen hakenut vain vauhtia, motivaatiota ja työskentelyhalua. Niinhän sitä sanotaan että -sen saa, mitä haluaa- ja nyt ToTo näyttää taas ToTolta (varmaan kyllä Piiran hoidollakin oli osuutensa asiaan)!