Jatsi pääsi aloittamaan, ekana otettiin ruutua lelulle ja tyhjänä stopista palkaten, ruudut huippuhienot !! Sitten hyppynoutoa, joka tänään mallikas !! Luoksetuloa leikittiin siivekkeen kierrolla, otin surutta stoppeja mutta palkkasin pelkästään sivulta, lopuksi yksi suora luoksetulo jossa vauhti mainio.

ToTolle tismalleen sama ohjelma, ruudut hienot (ei ammu ruutuun, mutta menee lujaa !!), luoksetulossa epäröi vähän stoppi & sivulle -leikkiä, joten tätä pitää ottaa useammin, auttaa varmaan Toopen ilmiömäiseen -kyllä minä tämän osaan ennakointiin-
Hyppynoudossa kalisutti kummasti kapulaa, tämä pitää nyt tehotreenata äkkiä kuntoon (tiedänpähän mitä illalla leikitään), mutta hienot hoppanoudot muilta osin.

Jukka tuli vielä pihalle Karan kanssa ja näytösluonteisesti pojat näyttivät Jukkallekin osaamistaan, toistot ehkä alkuperäisiä treenejä vielä paremmat..

Mutta sitten yhtäkkiä mulla on sivulla raivostunut pikkulappalainen -minäkin treenaan-, hädissäni päädyin ottamaan metallinoudon (kun oli metsku kädessä) ja niin tuo meidän sokea eläkeläinen teki aivan täydellisen metallinoudon (heti kun löysi kapulan, sokeana kun pitää nenällä löytää eikä metalli ehkä ole se hajukkain kapula), eikä mulla ollut edes mitään sille palkaksi, paitsi se metalli eli uutta noutoa vaan kehiin, toki sekin kelpasi aivan hyvin palkaksi!

1556902.jpg
Kara äkäisenä (kuva Saari Sirpa)